Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

  • Portada
  • Esports
  • El Cerdanyola FC femení acomiada la temporada a la Bòbila
El Cerdanyola FC femení acomiada la temporada a la Bòbila

El Cerdanyola FC femení acomiada la temporada a la Bòbila

26 de maig de 2023 a les 11:23

Les deixebles de Raul Raposo reben la visita de la UE Porqueres per tancar la lliga 2022-23 al Camp Municipal de la Bòbila Pinetons. A les de Cerdanyola li restarà el partit que han de jugar al camp del Girona per tancar la lligueta d’ascens.

El diumenge a les 12:00 hores el Cerdanyola FC femení jugarà el darrer partit de la temporada al seu terreny de joc. La Bòbila Pinetons serà testimoni de l'adeu verd i blanc a la temporada. 

Davant es trobaran un equip que continua en la lluita per l'ascens, al costat d'Igualada, que depèn de si mateix, i de la SE AEM de Lleida B. Si aquesta jornada el Igualada guanya i no ho fan SE AEM de Lleida i UE Porqueres, les de l'Anoia aconseguirien l'ascens. Les de Girona duen cinc victòries i una derrota en les darreres sis jornades disputades. El conjunt de Porqueres suma un punt més que el de Lleida, 63 per 62 de les lleidatanes, però aquestes tenen millor percentatge de puntuació durant les dues fases.

Per la seva banda, el Cerdanyola no es juga res, només tancar el calendari de competició. Les de Raul Raposo duen dos empats consecutius a la Bòbila, a 2 contra la Fundació Esportiva de Terrassa i a 1 contra la Penya Blanc i Blava la Roca.

L'entrenador del Cerdanyola no podrà disposar de Mireia Casacuberta, lesionada al turmell i serà baixa fins al final de temporada i els dubtes de Claudia Lázaro, problemes al genoll i de tres jugadores més que han estat designades suplents, per formar part de taules per a les eleccions municipals que se celebren el diumenge 28 de maig.

El partit es juga el diumenge 28 a les 12:00 hores al Municipal de la Bòbila Pinetons amb l'arbitratge de Sergio Álvarez Ubric, auxiliat per Víctor García Candela i Omar Ben Azza el Bezzi, tots tres de la delegació arbitral del Vallès Occidental.