El Cerdanyola FC  no pot puntuar a Montijo

El Cerdanyola FC no pot puntuar a Montijo

7 de novembre de 2022 a les 11:15

El Cerdanyola no ha pogut sumar en el viatge a Montijo i ha caigut derrotat per un clar 3 a 0 en un partit on no ha estat encertat. Els extremenys s'han mostrat superiors durant els noranta minuts.

El partit va començar igualat amb domini d'un equip i l'altre. Però tot va canviar al quinze minuts de partit quan Raillo feia l'1 a 0 enviant al fons de la xarxa una sacada de cantonada.

El gol va pesar massa en les cames dels verds i blancs, tot i que Max Marcet va poder empatar el partit, però la seva rematada va marxar fora de la porteria local. El conjunt local posava el partit més coll amunt per als d'Oliver Ballabriga quan Pino feia el 2 a 0. Era el minut 35 quan els locals aprofitaven una centrada des de la banda perquè Pino fes el segon.

Amb el 2-0 es va arribar al descans i amb un Cerdanyola que no havia creat perill davant la porteria de Tienza.

La segona part va tenir poca història. El minut quatre de la represa els locals, mitjançant Cristo Medina, van fer el tercer. Aquest gol va tancar la capacitat de reacció dels de Ballabriga, tot i que van intentar amb la possessió de pilota crear ocasions davant la porteria del conjunt extremeny. Les mes clara va ser un xut de Padillo que Tienza va refursar evitant que el Cerdanyola retallés les diferències en marcador.  El partit se n'ha anat al final amb el tres a zero i els de Cerdanyola han tornat cap Catalunya sense cap punt al seu sarró.

El cap de setmana que ve no hi ha jornada en la Segona Divisió B i serà el diumenge 20 de novembre quan juguin al camp del Leganés B el partit corresponent a l'onzena jornada.

UE Montijo: Tienza, Pedro Toro, Madrigal, Akapo, Pino, Ibrahim Keita (Barragán, 68’), Batanero, Yeray, Javi Chino, Cristino Medina i Raillo.

Cerdanyola FC: Sergio, Dani Martí, Bruno Lorente, Marc Vicente (Adam, 60’), Noel, Max Marcet, Juanan, Kuku (Chabboura, 65’), Astray, Gonpi (Padillo, 60’) i Perone.

Gols: 1-0 Raillo, 15’; 2-0 Montijo, 35’; 3-0 Cristo Medina, 49’.