Remuntada contra la PBB La Roca

31 de gener de 2022 a les 7:49

Les de Toni Pascual guanyen per 3-2 a la PBB La Roca CF després d’aixecar un 1-2 desfavorable al descans. Amb aquesta victòria sumen ja tres jornades seguides sense perdre.

La jornada 17 es presentava pel Cerdanyola FC amb un partit complicat davant un rival que atrevessava una bona ratxa de resultats en els últims partits: la PBB La Roca CF. Les del Vallès Oriental ocupen la quarta posició i s’han convertit en un seriós aspirant per ser una de les tres primeres del subgrup B de Lliga Preferent. A més, a les verdes ja els va costar marcar-lis un gol a la primera volta, on van acabar 0-0. Per tant, el matx entre tots dos equips es presentava interessant a la Bòbila.

El partit va començar amb el Cerdanyola dominant el joc i el control de la pilota. Van tenir la primera ocasió al minut 13 de joc quan, a la sortida d’un còrner, Carla Bartolomé va rematar de cap en boca de gol, però va ser refusat sobre la mateixa linia per una defensa visitant. Sí que va acabar dins la rematada de cap al primer pal d’Andrea Granados, també en un còrner a favor de les verdes, al minut 17, suposant l’1-0 en el marcador. A partir de llavors, les del Vallès Oriental van fer un pas endavant i poc a poc van anar generant jugades de perill en busca de l’empat. L’1-1 va arribar de la forma més accidental possible, ja que una centrada aparentment còmoda per Lucía Hernández de Zori se li va relliscar de les mans a la portera verda i va acabar dins de la porteria local al minut 32. Quatre minuts més tard, les de Miguel Ángel Cruz li van donar la volta al lluminós després de que Cristina Galera robés una pilota en l’eix de la defensa i, un cop dins l’àrea, va afusellar a Lucía per signar l’1-2. Eren moments tensos per les locals, que es veien superades per un equip que va acabar la primera part dominant sobre el terreny de joc. Amb l’1-2, es va arribar al final dels primers 45 minuts.

A la represa, Toni Pascual va donar entrada a Júlia Llanet en el lloc de Claudia Lázaro, en busca de més equilibri al mig del camp. De forma inesperada, va arribar el 2-2 al minut 48. Una passada enrere de Paula Ortiz a Andrea Uceda no va ser ben controlada per la portera roquenca i aquesta va acabar dins la seva porteria. Aquest gol va donar esperances a les verdes de creure en la victòria, ja que quedava per endavant molta segona part. El partit va passar a ser dominat pel Cerdanyola, que veien opcions per la banda esquerra de generar perill. El gol de la remuntada va arribar al minut 64, després d’una jugada col·lectiva entre Carla Bartolomé, Eybis Medina i Núria Ortega, sent aquesta última l’autora del 3-2 després de plantar-se tota sola davant d’Andrea Uceda. Els següents minuts van ser d’autèntic infart, ja que estava igual d’aprop el 4-2 que el 3-3. Per part de La Roca, van tenir l’empat al minut 74, després d’un xut creuat de Zori que va donar en el lateral de la xarxa. Les últimes del partit van ser per les locals, destacant un xut de gairebé 50 metres d’Andrea Blázquez que gairebé sorprèn a Uceda, però l’esfèrica es va estavellar en el travesser al minut 88. Després d’aguantar les embestides visitants durant els 5 minuts d’afegit, les verdes van acabar enduent-se un triomf important per 3-2 davant La PBB La Roca. Una de les imatges del final del matx va ser el comiat de Carlota Granados, que a partir del mes de febrer ja no estarà en la disciplina cerdanyolenca i ahir va disputar el seu últim encontre amb les vallesanes.

Amb aquest resultat, el Cerdanyola FC acumula 21 punts a la taula i es manté en la setena posició. La setmana que ve l’equip de Toni Pascual descansarà i no tornarà a jugar fins el proper 13 de febrer contra el CF Palautordera, segones a la classificació.

Fitxa tècnica:

Cerdanyola FC (3): Lucía Hernández; Andrea Bárbero, Núria Rivas, Andrea Blázquez, Eybis Medina; Claudia Lázaro (Júlia Llanet 46’), Carla Bartolomé, Mònica Brañas (Anna Soto 89’); Carlota Granados, Andrea Granados (Itziar López 67’), Núria Ortega (Carla Collado 79’).

PBB La Roca CF (2): Andrea Uceda; Andrea Bernés, Andrea Forns, Cristina, Paula Ortiz (Mariona Fernández 72’); Tania (Laia Ferrer 46’), Coral, Yaiza (Marina Palmero 46’); Cristina Galera, Bárbara, Zori.

Gols: 1-0 Andrea Granados (17’), 1-1 Zori (32’), 1-2 Cristina Galera (36’), 2-2 Paula Ortiz (p.p.) (48’), 3-2 Núria Ortega (64’).

Amonestacions: Lucía Hernández (29’), Andrea Granados (30’), Eybis Medina (37’), Mònica Brañas (68’), Carla Bartolomé (88’), pel Cerdanyola FC, i Zori (25’), Miguel Ángel Cruz (75’) i Cristina (88’), per la PBB La Roca CF.