El Cerdanyola FC s'acomiada del Playoff a Manresa Foto: @manresadiari

El Cerdanyola FC s'acomiada del Playoff a Manresa

21 de maig de 2023 a les 12:48

L’equip de Santi Lara perd per 6 a 0 i ha vist com el Covisa Manresa remuntava el resultat de l'anada (5-1) en un Pujolet a reventar. Els verd-i-blancs, amb poca fortuna i encert, i amb nombroses baixes, no van poder fer res davant d'un rival contundent i efectiu

El conjunt local de Borja Burgos sortia amb un canvi de xip total del partit d'anada a Guiera, on el Cerdanyola va superar en tots els aspectes als del Bages. Així doncs, un Covisa Manresa molt més directe, i atacant la zona dels visitants, s'avançava abans del minut dos amb un gol de Terri (1-0). Passaven els minuts, i el partit s'equilibrava. Els de Lara s'apropaven molt a l'empat, amb clares ocasions per Amores, Bernat i Bussi, però al Manresa li sortia tot i Sergio Arriero estava espectacular sota pals. A cinc minuts pel descans, els locals van fer el 2-0 en una acció desafortunada pels del Vallès, ja que la pilota va rebotar en Pol Carmona i Bussi, i la pilota li va quedar a plaer a Gerard Noguera per retallar distàncies a l'eliminatòria. El partit anava com segurament Burgos i els seus homes l'havien planejat, i al descans ja havien fet la meitat de la feina.

S'esperava una segona part de patir, amb un Cerdanyola molt tocat, tan anímica com físicament (només amb tres canvis de pista), i un Covisa Manresa totalment oposat: motivat, creient en la remuntada i amb molt d'encert. L'afició local empentava el seu equip a l'heroïcitat, tot i que els desplaçats de Cerdanyola tampoc es quedaven enrere animant els seus perquè no abaixessin els braços. Santa va posar el partit vibrant al minut 25 amb el 3-0. Els locals encara necessitaven un més, i aquest gol arribava obra de Manu (4-0) a només nou minuts per acabar. Eliminatòria igualada, i dinàmiques oposades. Es complicava i de quina manera la situació pels visitants, que estaven molt tocats. I més encara quan va arribar el cinquè que ja culminava la remuntada, amb una nova acció desafortunada, que Santa va aprofitar per fer el 5 a 0. Poca sort tenia el Cerdanyola, que estava fallant allò que mai fallava, també en part gràcies al millor jugador del partit, el porter local Arriero. Ja amb el porter jugador i els verds obligats a marcar, Amores va perdre una pilota de cinc, i va fer falta per evitar el sisè, cosa que significava la seva expulsió directa. Amb la superioritat, els manresans finiquitaven l'eliminatòria amb el 6-0 final de Terri.

Resultat estrepitós on els locals van ser molt efectius, tot al contrari del Cerdanyola que no va aconseguir marcar al Pujolet per falta d'encert. Acaba així la temporada pels verd-i-blancs, la millor temporada de la seva història amb la tercera posició a la lliga regular, la disputa del playoff d'ascens, la classificació a la final four de la Copa Catalunya i també de la propera edició de la Copa del Rey. Un dur final per tancar una temporada per emmarcar.

Fitxa del partit:

Covisa Manresa (6): Arriero (P), Santa (2), Asís (C), Ambrós i Terri (2) - cinc inicial - Cella (P), Lavado, Cols, Pere Aran, Noguera (1), Iker, Aarón, Manu (1) i Riba.

Cerdanyola FC (0): Pol Carmona (P), Amores, Josep, Bussi i Jan - cinc inicial - Ramon (P), Javi (C), Bernat, Héctor, Álex i Dani.

Gols: 1-0 Terri (2'), 2-0 Noguera (15'); 3-0 Santa (25'), 4-0 Manu (31'), 5-0 Santa(35'), 6-0 Terri (36').