El Cerdanyola FC suma un punt a Cáceres (0-0) El Cerdanyola va empatar a 0 a Cáceres. (Foto twitter CP Cacereño))

El Cerdanyola FC suma un punt a Cáceres (0-0)

16 de gener de 2023 a les 8:13

Empat valuosíssim del Cerdanyola al Príncipe Felipe enfront del Cacereño en un partit de molta lluita i on tots dos equips volien la victòria. El diumenge tornen a Cáceres per enfrontar-se el Diocesano, rival directe en la lluita per romandre en la categoria.

El Cerdanyola afrontava un dels partits més complicats de la temporada, pel rival i el terreny de joc, en un moment complicat per l'equip després de caure a casa amb el Villanovense.

Si volien continuar vius en la lluita per la permanència, havien de puntuar perquè els seus rivals no augmentessin la distància. Un partit que, tot i que el marcador no s'ha mogut, ha estat entretingut. 90 minuts intensos on han brillat les defenses i els porters d'ambdós equips.

El partit va començar amb domini local que ha disposat d'alguna ocasió per igualar el marcador. Però a mesura que transcorrien els minuts de joc, els d'Oliver Ballabriga han començat ha de desfer-se del domini local i ha començat a trenar joc i crear ocasions de gol.

El Cerdanyola FC ha disposat de les ocasions per clares en les botes de Noel, després una bona jugada trenada al minut 30 que ha acabat amb un xut potent que ha aturat Iván, i per part de Padillo, que ha sortit des de la banqueta, i als instants finals del partit no ha arribat a una pilota boníssima que provenia de la banda i que el deixava sol enfront del porter local, Ivan.

Aquesta situació obliga a buscar els tres punts davant el Diocesano, rival al qual visiten el diumenge vinent i que es troba a tres punts per sobre dels cerdanyolencs. Cal recordar que en el partit de la primera volta es van imposar 1 a 2 al Municipal de Fontetes.

Fitxa Tècnica

CP Cacereño: Iván, Luís Aguado (C) (Karim, 58'), Molina, Traoré, Gomis, Iván Fernández, Ruymán (Merenciano, 70'), Telles, Garci (Pedro Bermúdez, 58'), Bermu (Álvaro Clausí, 70') i David Grande.
Entrenador: Julio Cobos

Cerdanyola CF: Zárraga, Marc, Bruno Perone, Manu Castillo, Guille Torres (Juanan, 61'), Bruno Lorente, Nils Puchades (C) (Padillo, 83'), Adam, Noel, Max Marcet (Gorriti, 90') i Dani Ruiz.
Entrenador: Oliver Ballabriga.

Targetes: Per part del Cerdanyola CF han sigut amonestats amb targeta groga; Noel (11'), Juanan (69') i Zárraga (78').