Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

  • Portada
  • Esports
  • El Cerdanyola FC vol certificar el pas a la següent ronda del play-off d'ascens
El Cerdanyola FC vol certificar el pas a la següent ronda del play-off d'ascens Foto Núria Puentes.

El Cerdanyola FC vol certificar el pas a la següent ronda del play-off d'ascens

19 de maig de 2023 a les 9:48

Els deixebles de Santi Lara visiten el Pujolet de Manresa per disputar el partit de tornada, de la primera eliminatòria d'ascens a Segona Divisió, amb un marcador de 5 a 1 aconseguit en el partit d'anada.

Manresa FS i Cerdanyola FC afronten el partit de tornada de la primera eliminatòria del play-off d'ascens a Segona Divisió. Els de Cerdanyola arriben amb un avantatge de 4 gols, després de guanyar el partit d'anada per 5 a 1.

S'espera un gran ambient al Pujolet per viure en directe el matx entre bagencs i vallesans, dues esquadres que es coneixen molt. El darrer enfrontament va ser durant la lliga regular on els manresans van guanyar per 7 a 2.

Santi Lara, entrenador del Cerdanyola, recupera a Héctor Albadalejo i manté el dubte de Jordi Sánchez, que entrarà en la convocatòria. Ricardinho serà baixa per aquest partit de tornada.

Si el Cerdanyola FC passes aquesta eliminatòria, a la següent, podria enfrontar-se a un equip d'arreu de l'estat que estigui disputant el play-off, llevat el Gasifred Eivissa o Club Natació Sabadell, que són equips del Grup 3, grup on juguen la lliga regular els verds i blancs.

El dissabte 20 de maig, a les 17:45 hores, es disputarà el partit al pavelló del Pujolet a Manresa.