El Cerdanyola guanya amb comoditat a Cornellà

30 de gener de 2022 a les 12:27

Victòria contundent del CB Cerdanyola davant del Bàsquet Almeda per un resultat de 64 a 87. L’equip verd va fer un gran partit en línies generals menys al segon quart que va ser clarament dels locals.

La catorzena jornada de Copa Catalunya enfrontava a Bàsquet Almeda i CB Cerdanyola al Pavelló Almeda. Jordi Cornellà recuperava a Víctor Medina i Eloy Blanco, i Pol Monès era baixa.

L’inici del matx va estar marcat per un grandissim Genís Tena que va fer 8 punts en un parell de minuts. Els verds van sortit molt endollats a pista i a 5’ guanyaven 1-15. El guió del primer quart no va canviar i els visitants finalitzaven el primer quart amb +15 de diferència (11-26).

El segon quart va ser totalment diferent. El Cerdanyola va sortit adormit a pista, i els d’Alex Alcalde ho van aprofitar per retallar punts al marcador. Els dos equipos marxaven a vestuaris amb un resultat de 33 a 37.

A la repressa continuava l’igualtat i els de Jordi Cornellà van jugar amb foc. Tant es així que els locals van posar-se a 2 a l’electrònic. A partir del minut 5 del 3r període, els de Cerdanyola del Vallès van tornar-se a imposar amb claredat (49-65).

El darrer quart va ser bastant tranquil i no va perillar en cap moment la victòria. El ritme de joc va baixar degut a que els visitants tenien el triomf pràcticament a la butxaca. Finalment, després d’un petit conflicte a les banquetes, Víctor Medina amb dos tirs lliures va posar punt i final al duel (64-87).

A la propera jornada, el verds rebran a Guiera al CN Sabadell.

Bàsquet Almeda(64 ): Adrià Arroyo(8), Víctor Fernández(8), Pol Pagès(3), Roger Bardes(6) i Vanilsom Vandim(4). Cinc inicial. Albert Oliver(5), Daniel Guillén(16), Xavier Isern(6), Jeremiah Idom(4), Cristian Martí (0) i Arnau Temprano(4). Entrenador: Álex Alcalde.

CB Cerdanyola(87): Pere Ruíz(10), Samuel Cruz(5), Pol Martínez(12), Genís Tena(19) i Guillem Sànchez(4). Cinc inicial. Bernat Mesa(12), Eloy Blanco(2), Víctor Medina(8) i Xavier Pagès(15). Entrenador: Jordi Cornellà.

Parcials: 10’- 11-26 // 20’- 33-37 // 30’- 49-65 // 40’- 64-87.

Arbitres: Antonio Canle Seoane(Principal) i Lorenzo Jesús Cubero Luque(Auxiliar).