Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

  • Portada
  • Esports
  • El Cerdanyola jugarà el play-off pel títol de Divisió d’Honor
El Cerdanyola jugarà el play-off pel títol de Divisió d’Honor Jornada de Lliga Catalana / Club Penya d'Escacs Cerdanyola

El Cerdanyola jugarà el play-off pel títol de Divisió d’Honor

7 de març de 2024 a les 11:40

L'entitat cerdanyolenca va tancar el passat cap de setmana amb un nou ple de victòries en les seves respectives categories. La notícia destacada va ser la classificació del primer equip per disputar el play-off després d'obtenir el triomf a Terrassa.

El passat cap de setmana, el Club Penya Escacs Cerdanyola es va classificar per a disputar el play-off pel títol de Divisió d'Honor. Amb la victòria del primer equip a Terrassa (3,5 a 6,5), els cerdanyolencs tanquen la fase prèvia amb 5 victòries i 2 derrotes, i la classificació com a segon del grup. El dissabte vinent s'enfrontaran el Platja d'Aro en el play-off pel títol. 

Les victòries del Cerdanyola a Terrassa van ser per Fernando Peralta, Jose A.Guerra, Marc Ortega, Francesc Nieto, Roger Garcia i Elisabeth Hapala.

 

D'altra banda, a la Segona Divisió, gran victòria també del segon equip contra el Tordera (6 a 4). Amb aquest resultat, el Cerdanyola B es col·loca primer classificat de la categoria a falta de dues jornades, situació inesperada pel club donat que l'equip venia d'un ascens en l'anterior temporada. En cas d'obtenir dues victòries en els dos següents partits, el segon equip aconseguiria l'ascens a Primera Divisió. 

Neri Ruiz, Jose Valencia, Albert Fernández, David Gil i Arnau Camps van assolir els triomfs locals. El diumenge que ve l'equip es desplaça fins a Sant Adrià de Besòs.

 

En la Tercera Categoria, el Cerdanyola D es va imposar al Barad C (4 a 0). Victòria clara del quart equip cerdanyolenc, que escala fins a la segona posició del grup, però amb poques possibilitats per obtenir l'ascens, només possible pel qui queda campió de grup. 

Les victòries locals van ser per Gabriel Celorrio, Jan Martínez, Erik Tello i Pol Martínez. El pròxim diumenge l'equip juga a casa contra Barberà E.

 

El dissabte entrant es juga la darrera jornada de la Fase Prèvia d'Edats Vallès Occidental, classificatòria per la Final de Catalunya. El primer lloc a la categoria sub-14 és per Marc Tornay amb 5 victòries, i a la categoria sub-12 per Jan Martínez amb 4 de 5, tots dos del Cerdanyola.

 

Descans pel Cerdanyola C

A la Primera Categoria, va haver-hi jornada de descans pel tercer equip. El Cerdanyola C se situa en segona posició a mig punt del líder, el Balsareny, quan falten dues jornades. Només el campió puja de categoria. El pròxim diumenge, l'equip juga a casa contra el Sant Joan de Vilatorrada