El Cerdanyola perd el lideratge a Eivissa Foto twitter Cerdanyola FC

El Cerdanyola perd el lideratge a Eivissa

26 de març de 2023 a les 20:07

Després d'una gran primera part dels de Santi Lara que marxaven amb avantatge al descans (0-1), la UD Ibiza Gasifred aprofita les errades defensives i la davallada física verda per capgirar el partit amb un contundent 6-3.

Començava bé el partit, i ja en el minut 5 Sergio Amores avançava els verd-i-blancs després d'una bona recuperació i finalització davant Karpiak. Els balears apretaven per equilibrar el matx, però el Cerdanyola treballava i es defensava amb solidesa per evitar el gol local. Ramon sota pals, i Jordi Sánchez, els dos protagonistes més destacats amb accions defensives salvadores de mèrit. Els de Lara aguantaven i arribaven al descans amb avantatge mínima.

A la segona part, el Gasifred posava una marxa més, i a falta de 14 minuts per acabar el partit els balears capgiraven el marcador aprofitant dues errades verdes en creació i posant el 2-1 que feia molt mal als visitants amb dos gols de Vicent Valdés. El nerviosisme era visible als verd-i-blancs i poc després els locals aprofitaven la situació per ampliar distància fins el 4-1. Amores de falta retallava distàncies amb fortuna després de tocar un jugador local, però immediatament després el Gasifred feia el cinquè (5-2). El partit ja estava sentenciat i els de Lara notaven l'esforç físic que comportava el partit. Iker Buitre i Dani marcaven pels seus equips per deixar el marcador final en 6-3.

Després de 20 jornades, el Cerdanyola perd el liderat davant el que li treu el tron, la UD Ibiza Gasifred, únic equip que aconsegueix guanyar els dos partits als verd-i-blancs. Malgrat tot, a falta de cinc jornades els de Lara encara continuen empatats a punta i en plena lluita pels playoff i pel campionat de lliga.

FITXA DEL PARTIT:

UD Ibiza Gasifred (6): Karpiak (P), Saul (C), Vicent (3), Buitre (1) i Charly - cinc inicial - Pol (P), Yeray (P), Mehdi, Christian, Llamas, Iker i Ceci.

Cerdanyola FC (3): Ramon (P), Jordi, Amores (1), Josep i Héctor - cinc inicial - Pol (P), Adri (P), Dani (1), Ricardinho, Bernat i Javi (C).

Gols: 0-1 Amores (5'); 1-1 Iker (25'), 2-1 Vicent (25'), 3-1 Llamas (29'), 4-1 Vicent (32'), 4-2 Saul (pp)(34'), 5-2 Buitre (35'), 6-2 Vicent (37'), 6-3 Dani (38').