El Cerdanyola s’endú el derbi sobre la botzina Víctor Medina (CB Cerdanyola - CB Ripollet) / Núria Puentes

El Cerdanyola s’endú el derbi sobre la botzina

26 de febrer de 2024 a les 13:21

Victòria del CB Cerdanyola contra el CB Ripollet per un ajustat 80 a 78 en un partit que no es va decidir fins l'últim segon. L’equip suma la sisena victòria en 17 jornades de Super Copa Masculina.

L'enfrontament estaria molt igualat des de l'inici. Tot i sortir millor en els primers minuts, el Cerdanyola acabaria perdent un bon avantatge de punts als minuts finals del primer quart, que finalitzava amb avantatge pel Ripollet 22 a 24. En el segon parcial, gràcies a la figura de Mateo Suárez els locals col·locarien una marxa més en el partit per marxar al descans 50 a 38, amb un avantatge de dotze punts en el marcador de Guiera.

A la represa, gràcies a un inspirat Pol Brualla, que anotaria fins a 27 punts al final del partit, el Ripollet mostrava la seva millor imatge per endur-se el tercer quart (10-20) i establir el 60 a 58 abans d'encarar l'últim quart. L'últim període del partit seria decisiu. En un seguit de minuts amb canvis d'avantatge en el marcador, el duel no es decidiria fins els últims 10 segons. Amb el partit igualat a 78 punts, el Cerdanyola tindria l'última possessió per guanyar. El capità Genís Tena, tal com va fer a Esparreguera, assumiria la responsabilitat en la darrera jugada. Una cistella en suspensió de Tena a dos segons pel final, li donava el triomf al seu equip 80 a 78, desembocant la bogeria a Guiera.

Aquesta victòria li permet al CB Cerdanyola escalar fins a l’onzena posició de la lliga amb 6 victòries i 11 derrotes. El CB Ripollet, amb les mateixes victòries i derrotes, és novè.