El Cerdanyola salva un punt a Galícia Víctor Bonilla (Mónica García Moreno / Cerdanyola Club d'Hoquei)

El Cerdanyola salva un punt a Galícia

14 de gener de 2023 a les 21:21

Els verd-i-blancs van aconseguir puntuar ‘in extremis’ en la seva visita a A Coruña (3-3). Quan semblava que el partit se l’emportaria el CDM CH, dos gols dels vallesans al final igualaven l’enfrontament.

El Cerdanyola viatjava fins a Coruña per disputar la desena jornada de l'OK Liga Plata Grup Nord contra el cuer classificat grup, el Compañía de María CH. Tot i començar amb major domini en el partit, la feblesa defensiva dels visitants provocaria ocasions de perill contra la porteria de 'Ninu' Pérez. Una recuperació de Carlos López en camp propi, servia perquè el mateix jugador muntès una gran jugada individual culminada d’un xut creuat per fer el primer gol del partit al minut quatre de joc.

Els d'Andi Colaianni reaccionarien, buscant en diverses ocasions major fortuna contra la porteria rival. La figura de Diego Lago, veterà porter dels corunyesos, seria vital però durant tot el partit, salvant sota pals el seu equip amb innumerables intervencions. En el tram final del primer temps, 'Ninu' també es faria notar, mantenint la porteria visitant sense gols per arribar al descans amb avantatge per la mínima dels gallecs.

En la segona part, el Cerdanyola tornaria a agafar el pes del partit, generant tota mena d'ocasions contra la porteria de Lago. La inspiració del porter tornaria a frustrar les arribades visitants. La primera jugada de perill del CDM en la segona part, es traduiria amb un gol de Hugo García fruit d’un gran xut per fer el 2 a 0. La resposta del Cerdanyola seria immediata, Víctor Bonilla per banda esquerra col·locava el primer gol visitant amb un gran xut per retallar les diferències a tan sols un gol.

A les acaballes de l'enfrontament, un gran gol de Carlos López, superant amb una gran definició la porteria cerdanyolenca, establia el 3 a 1 en el marcador. Quan semblava que el partit se l'acabaria enduent el CDM, un xut des del mig del camp de David Martínez servia per fer el segon gol i ficar de nou al Cerdanyola en la lluita pel partit. Un nou gol en els minuts finals de Víctor Bonilla col·locava 'in extremis' l'empat a tres amb el que finalitzaria el partit.

Amb aquest punt d'or, l'equip aconsegueix sumar-ne 10 en 10 jornades a falta d'un partit per acabar la primera volta. Per la seva banda, el CDM HC obté 5 punts i segueix cuer classificat. En la propera jornada, el Cerdanyola CH rebrà el HC Lloret a Can Xarau, partit previst el dissabte 21 de gener.

Fitxa tècnica:

Compañía de María CH: Diego Lago (P), Nil Genero, Carlos López, Hugo Garcia (C), Ignacio Saenz, Ignacio Liñan, Sergio Castellanos, Jorge Ricoy, Javier Jurado, Miguel Fernandez, Juan Francisco Dumont (P).

Cerdanyola CH: Gerard ‘Ninu’ Pérez (P), Erik Gual, David Martínez, Ignasi López (C), Marc Ramírez, Arnau Gangonells, Víctor Bonilla, Pere Urpí, David Ramírez i Marc Costa (P).

Gols: 1-0, Carlos López (4’); 2-0, Nil Genero (30’); 2-1, Víctor Bonilla (31’); 3-1, Hugo García (43’); 3-2, David Martínez (47’); 3-1, Víctor Bonilla (47’).

Àrbitre: Lorenzo Bosch i Alan Navarro.