El Cerdanyola torna a ensopegar a les illes (3-1) Foto Hector Castillo

El Cerdanyola torna a ensopegar a les illes (3-1)

5 de febrer de 2023 a les 11:28

Continua la ratxa negativa a les illes balears on el Cerdanyola encara mai no ha aconseguit la victòria en 7 visites al arxipèlag. Ahir visitava l'ETB Calvià, filial del Palma Futsal, en un partit on els locals han superat els de Lara en tots els aspectes (3-0)

No començava gens bé el partit amb el gol de Miki Nicolau al primer minut, aprofitant un xoc entre Pol Carmona, que tornava a la porteria després de més de tres mesos, i Ricardinho. El conjunt de Juanpe Ortega mostrava molta intensitat i velocitat de pilota, els verd-i-blancs en canvi no se sentien gens còmodes sobre el parquet. Al minut 9, Ruby aprofitava per avançar-se a Pol en una sortida de l'àrea i aconseguia el 2-0. Lara demanava temps mort, i semblava que els verds milloraven per estones arribant amb perill a la porteria d'un Yussi molt inspirat. En els minuts finals de la primera, Pinya posava el 3-0 amb un bon gol que entrava per l'escaire. Tot i que el Cerdanyola buscaria retallar distàncies, s'arribava amb el resultat de 3-0 al descans. Tenia feina Santi Lara per canviar la dinàmica i intentar treure quelcom positiu de Mallorca.

Només començar la segona, el Cerdanyola ja ho feia amb el porter jugador. Amb les idees molt clares, arribaven les ocasions, però el porter local continuava intractable.  Albadalejo retallava distàncies amb el 3-1 amb encara temps per reaccionar, però els de Lara no estaven encertats i fallaven oportunitats molt clares. Tot i les arribades d'un i altre equip, amb el partit totalment trencat, el marcador no es mouria més.

El Cerdanyola suma el segon partit sense guanyar per primer cop en aquesta temporada, i Gasifred Eivissa es col·loca a dos punts per darrere.

FITXA DEL PARTIT:

ETB CALVIÀ (3): Yussi (P), Miki Nicolau (1), Leal (C), Rubio i Nil - cinc inicial - Jaume (P), Gonzalo, Ruby (1), Pinya (1), Jason, Sergi i Juan.

CERDANYOLA FC (1): Pol (P), Bussi, Amores, Héctor (1) i Ricardinho - cinc inicial - Adri (P), Javi (C), Bernat, Jan, Dani, Gabi i Jordi.

Gols: 1-0 Miki Nicolau (1'), 2-0 Ruby (9'), 3-0 Pinya (17'); 3-1 Héctor (24').