Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • El Cicle de Música de Cambra tanca la seva tretzena edició amb el duet Aina & Er...
El Cicle de Música de Cambra tanca la seva tretzena edició amb el duet Aina & Eric

El Cicle de Música de Cambra tanca la seva tretzena edició amb el duet Aina & Eric

8 de març de 2024 a les 8:09

El Cicle de Música de Cambra tanca la seva tretzena edició el proper diumenge 10 de març amb l’actuació del duet Aina & Eric, projecte musical de nova creació que traslladen la seva proposta de les xarxes socials a l’escenari del Museu d’Art de Cerdanyola.

Aina & Eric són l’Aina López Pla, saxo i veu, i l’Eric Elias, baix i teclats, dos amics que comencen a fer música junts captivats pel repte d’explorar totes les possibilitats i les sonoritats que els ofereix una proposta de petit format que juga amb estils com el jazz, el pop o el gòspel. 

José Antonio Guillem, tècnic del Servei de Cultura i director artístic del Cicle, explica que es tracta d’una proposta emergent del Cicle, fins el punt que serà la seva primera actuació en directe sobre un escenari, ja que fins ara només s’han donat a conèixer, amb gran èxit, a través de les xarxes socials. L’Aina López és una dona jove que ja comença a acumular una important trajectòria musical com a membre de la cerdanyolenca Cromàtic XXS Big Band dirigida per Llibert Fortuny i per les seves col•laboracions amb formacions com Las Migas.

Guillem es declara fascinat per la proposta experimental que desenvolupen Aina & Eric, que “converteixen l’estudi en un laboratori on jugar amb tots els elements al seu abast, ja siguin instruments tradicionals o electrònica, per fer una música desinhibida, sense complexos, amb una forta empremta de jazz i funk amb molt de groove que, pensa, farà les delícies del públic”.

Guillem creu que la proposta d’Aina & ric s’avé molt bé a l’esperit del Cicle de Música de Cambra, que “assoleix un gran èxit gràcies a comptar amb una programació que no s’encasella en cap gènere concret i que convida al públic a descobrir propostes poc conegudes en un format íntim i proper”.

El concert d’Aina & Eric es farà diumenge 10 de març, a les 12 hores, a la Sala Orlando Barrial del Museu d’Art de Cerdanyola. L’entrada és gratuïta fins a completar aforament.