Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

El circ Smile s’acomiada de Cerdanyola

23 de febrer de 2023 a les 12:12

Aquest serà l’últim cap de setmana amb la carpa del circ Smile desplegada al parc Xarau, on ha estat tot aquest mes de febrer amb l’espectacle Gaudirem que combina el circ tradicional -pallassos, malabaristes, funambulistes...- amb noves tendències de les arts escèniques -ventrilòquia, humor visual, dansa...- i un número estel·lar amb la parella d’acròbates sobre patins formada pels germans Holler i Kimberly Zavatta, premi Zirkòlika al millor número de circ 2021.

El circ Smile compta amb la tradició que marca ser la setena generació de la nissaga circenca Zavatta-Bogino amb la petita Trixie com última exponent amb el seu número de contorsionisme amb patinet elèctric i l’empenta del l’espectacle de cintes aèries amb què una altra de les filles dels actuals gestors de l’Smile, Kimberly, acaba de guanyar el tercer premi del prestigiós Festival de Circ de Montecarlo.

Amb els Zavatta actua un elenc d’artistes arribats d’arreu d’Europa, la malabarista txeca Helena Polach; el funambulista amb foc Nicol Nicols -d’una nissaga circenca grega-; el ventríloc italià Kenneth Huesca; l’acròbata aèria Carmen Ribas; l’humor visual i innovador de Michael Papadopoulo Olivares o el pallasso Miqui Clown formen part de l’espectacle.

El circ Smile s’estarà al parc Xarau aquest últim cap de setmana amb sessions divendres a la tarda, dos passis dissabte a la tarda i diumenge amb sessió matinal i de tarda. Les entrades es poden adquirir de forma anticipada al seu web o en taquilla.  

Galeria d'imatges