Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • El Circ Smile torna amb riures, esglais i un dels premis del prestigiòs Festival...
El Circ Smile torna amb riures, esglais i un dels premis del prestigiòs Festival de Montecarlo

El Circ Smile torna amb riures, esglais i un dels premis del prestigiòs Festival de Montecarlo

1 de febrer de 2023 a les 12:02

El Circ Smile, dirigit per Alex Zavatta, desplegarà la seva carpa al parc Xarau aquest divendres, 3 de febrer, i oferirà fins dia 26 el seu espectacle Gaudirem, on es combinen les arrels del circ tradicional amb les noves tendències escèniques d’aquesta art. Una de les seves acròbates, Kimberly Zavatta, acaba de rebre el tercer premi al prestigiòs Festival de Circ de Montecarlo.

Audios

Entrevista amb Kimberly Zavatta i Miqui Clown (Circ Smile)

La parella d’acròbates sobre patins formada pels germans Holler i Kimberly Zavattapremi Zirkòlika al millor número de circ 2021, l’espectacle de cintes aèries amb què Kimberly acaba de guanyar el tercer premi del prestigiós Festival de Circ de Montecarlo; o l’actuació de la petita de la família, Trixie, semifinalista de Got Talent Espanya, són alguns dels números que porten a l’arena del cirs la pròpia família Zavatta, nissaga que va crear el circ Smile -ho van fer la parella formada per Alessandro Zavatta i Patrizia Bogino, hereus de famílies de circ que es remunten a inicis del segle XIX.

Amb els Zavatta actua un elenc d’artistes arribats d’arreu d’Europa, la malabarista txeca Helena Polach; el funambulista amb foc Nicol Nicols -d’una nissaga circenca grega-; el ventríloc italià Kenneth Huesca; l’acròbata aèria Carmen Ribas; l’humor visual i innovador de Michael Papadopoulo Olivares o el pallasso Miqui Clown formen part de l’espectacle.

Tots participen en un espectacle que Miqui Clown destaca que està pensat perquè gaudeixi tota la família, des de la canalla a la gent adulta.

Els integrants del circ Smile destaquen que Gaudirem és un espectacle global en què el públic troba moments per a la diversió i també per a la tensió, amb números que provoquen el riure i altres que aixequen també l’esglai dels espectadors.

La recentment premiada al festival de Montecarlo Kimberly Zavatta representa ja la setena generació d’artistes circencs de la seva família. Zavatta destaca que la vida de circ amb entrenament, assajos, viatges o muntatge d’instal·lacions, a més de les actuacions, suposa una vida sacrificada en què dediques les 24 hores de la jornada a aquest art.

El circ Smile aixecarà la seva carpa al parc Xarau el divendres 3 de febrer i restarà oberta fins el dia 26. Cada divendres i dilluns hi haurà una única sessió, a les 18 hores; els dissabtes hi haurà doble sessió, a les 17.00 i les 19.30 hores; i els diumenges hi haurà actuació matinal, a les 12.15 hores i de tarda a les 18 hores. Les entrades ja són a la venda al web del circ: https://circosmile.4tickets.es/

Galeria d'imatges