Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

  • Portada
  • Esports
  • El CN Cerdanyola crea la secció d’aigües obertes
El CN Cerdanyola crea la secció d’aigües obertes Secció d'aigües obertes de CN Cerdanyola (Cedida pel club)

El CN Cerdanyola crea la secció d’aigües obertes

1 de febrer de 2024 a les 13:29

Nedar al mar, a un llac, al riu, a un canal no és fàcil. Ho diuen els mateixos esportistes. Per això, el Club Natació Cerdanyola ha decidit crear una secció d’aigües obertes on ajudar i acompanyar els nedadors que vulguin practicar aquesta disciplina.

El CN Cerdanyola ha creat la secció d’aigües obertes per donar servei a tots els nedadors que, “amb més o menys experiència en aigües obertes”, volen provar aquesta modalitat.

Davant les dificultats que això comporta, el CN Cerdanyola ofereix als seus esportistes un entrenador que acompanya als nedadors en caiac o nedant també amb el grup. A més, hi ha servei d’entrenament, acompanyament durant la travessa i avituallament. En aquest sentit, des del club indiquen que es formen grups “depenent del nivell i es fan parades tàctiques per avituallar-nos i descansar”. El CN Cerdanyola facilita també el servei d’inscripcions a les travesses que hi ha al calendari de la Federació Catalana de Natació.

Les previsions de l’entitat passen per fer una sortida mensual a la Costa Brava,  “sempre que les condicions meteorològiques i marítimes ho permetin”.

Requisits

Per accedir a aquests entrenaments és necessari pagar la quota, apuntar-se a les sortides -perquè hi ha places limitades per poder assistir a tot el grup-, tenir un neoprè que es pot comprar o llogar a botigues especialitzades i una boia especial d’aigües obertes a més del casquet, el banyador i les ulleres.