Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • El comerç local celebrarà diumenge l'últim Firestoc abans de reinventar-lo
El comerç local celebrarà diumenge l'últim Firestoc abans de reinventar-lo

El comerç local celebrarà diumenge l'últim Firestoc abans de reinventar-lo

3 d'octubre de 2003 a les 0:00

L’onzena edició de Firestoc es celebrarà diumenge al parc del Turonet amb la participació de més de 25 comerços que oferiran els articles de qualitat que tenen enmagatzemats a preus reduïts en un model firal que pot canviar en el futur pròxim ja que tant responsables municipals com representants dels comerciants coincideixen que cal reinventar el format de la fira de l'estoc que actualment es realitza en edicions de tardor i primavera.

La mostra comercial inclourà estants de moda, roba infantil, roba esportiva, calçat, cotilleria, roba de casa, llibres, joguines i material informàtic i també hi haurà servei de bar.

El regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, Dídac del Àguila, i el president de la Federació de Comerç i Serveis de Cerdanyola, Jordi Morera, coincideixen en la necessitat de replantejar-se el model de funcionament de Firestoc. Del Àguila s'ha compromès a mantenir una reunió amb els comerciants a finals d'octubre "per repensar" Firestoc ja que a la primera edició hi van participar 50 parades i 10 edicions més tard n'hi ha 31 "i això vol dir que alguna cosa falla, que no estem fent bé". El regidor remarca que això no vol dir que desaparegui la fira sinó que s'ha de "replantejar per millorar-la".

A més, Del Àguila indica, davant la possibilitat que plogui diumenge, que cal reivindicar un recinte firal cobert a la ciutat i mentre no s'assoleixi aquest equipament pensar en un canvi de dates d'aquesta mostra comercial.