Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • El comerç local associat tanca la campanya de Nadal amb sensacions positives
El comerç local associat tanca la campanya de Nadal amb sensacions positives

El comerç local associat tanca la campanya de Nadal amb sensacions positives

23 de gener de 2023 a les 9:11

L’Associació Cerdanyola Comerç i Serveis ha lliurat els talonaris de vals als guanyadors/es dels premis extraordinaris de 6.000€ i 1.000€ de la campanya Cerdanyola té premi. Viu la ciutat. Els guanyadors/es dels premis de 6.000€ han disposat del dia 20 a la tarda i el 21 al matí per fer ús dels vals.

Audios

23-01-2023 Xavi Olivé

El president de l’Associació Cerdanyola Comerç i Serveis, Xavi Olivé, va lliurar els premis de 6.000€ per gastar a qualsevol dels establiments que es van adherir a la campanya i els premis de 1.000€ per gastar a les parades dels Mercats Municipals de Les Fontetes i Serraperera. Olivé feia una molt bona valoració de la campanya de Nadal, “tant a nivell de consum al comerç local com en la massiva resposta a la campanya Cerdanyola té premi. Viu la ciutat, amb unes 40.000 butlletes participant al sorteig”.

La campanya també oferia 185 premis de 70€, dels quals ja s’han recollit 174, mentre que els 11 restants, en cas de no donar resposta durant aquesta setmana, els premis passaran a les butlletes de reserva.

Xavi Olivé explica que “amb l’alça de preus i reducció de marges, el Black Friday d’enguany ha quedat molt diluït i projecta incertesa sobre la temporada de rebaixes, tot i que esperem que amb l’entrada del fred aquesta setmana, com a mínim les tendes de moda puguin alliberar estoc de roba d’hivern”.

L’Ajuntament en conveni amb l’Associació de Cerdanyola Comerç i Serveis i la col·laboració del Gremi d’Hostaleria de Cerdanyola del Vallès va posar en marxa aquest Nadal una campanya per incentivar el consum dels comerços, bars, restaurants i serveis locals. A l’acte d’entrega dels talonaris hi eren presents la regidora de Promoció Econòmica, Carme Arché; el president de l’Associació Cerdanyola Comerç i Serveis, Xavi Olivé; i el president del gremi d’Hostaleria de Cerdanyola, Jordi Moya.