Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • El comerç local comença una desvirtuada campanya de rebaixes amb la idea de treu...
El comerç local comença una desvirtuada campanya de rebaixes amb la idea de treure l'estoc tèxtil

El comerç local comença una desvirtuada campanya de rebaixes amb la idea de treure l'estoc tèxtil

9 de gener de 2024 a les 12:27

Des de Cerdanyola Comerç i Serveis indiquen que el fet de poder fer descomptes en qualsevol moment de l'any per la liberalització del sector i campanyes com el Black Friday desvirtuen les rebaixes, tal i com les coneixíem abans. L'entitat comercial fa una valoració positiva de la campanya de Nadal que culmina divendres amb el sorteig d'un viatge a Madrid per veure el musical El Rey León.

Cerdanyola ha començat la campanya de rebaixes esperant que el fred que s’ha començat a sentir en les darreres jornades pugui esgotar els estocs dels establiments de roba i calçat. 

El president de Cerdanyola Comerç i Serveis, Xavier Olivé, explica que ja fa unes temporades que la campanya de rebaixes està desvirtuada per la liberalització del sector i la possibilitat de fer descomptes en qualsevol moment, una fórmula amb la que el petit comerç no pot competir i que ha acabat amb l’objectiu principal de les rebaixes que era treure l’estoc.

A més, tampoc afavoreixen al petit comerç campanyes com les del Black Friday, justament abans del Nadal. No obstant això, Olivé creu que les baixes temperatures d’aquests dies ajudaran a treure l’estoc de roba d’abric.

D’altra banda, el president de Cerdanyola Comerç i Serveis, indica que la campanya de Nadal dels comerciants locals ha estat satisfactòria segons les dades de que disposa l’entitat dels seus associats i  a falta de valoracions més concretes a títol individual. 

L’entitat, que ha organitzat un ampli programa d’activitats durant aquest període, destaca les dues actuacions musicals que van organitzar durant el mes de desembre a càrrec de Sinestèsia Vocal Studio i que han aconseguit una bona participació per part del públic.  També ha funcionat molt bé el repartiment de butlletes de rasca-rasca, amb un total de 4.500 euros repartits. La campanya es tanca oficialment aquest divendres, 12 de gener, a les 16.45h quan es faci el sorteig d’un viatge a Madrid per veure el musical El Rey León, valorat en 1.500 euros a l’establiment Màgic Pablo, del carrer de Sant Daniel, 15.

Xavier Olivé remarca que la campanya de Nadal organitzada per l’ajuntament resulta també positiva per dinamitzar els eixos comercials  amb la realització de diferents activitats, però de cara a properes edicions faria falta estendre-la a altres eixos comercials de la ciutat. També destaca que el trenet de Nadal és una bona iniciativa que espera que continuï, però que caldria canviar el sistema de repartiment de tiquets entre la clientela.