Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • El comerç local mostra la seva vitalitat també en pandèmia
El comerç local mostra la seva vitalitat també en pandèmia

El comerç local mostra la seva vitalitat també en pandèmia

20 de setembre de 2021 a les 10:00

Una trentena de comerços, establiments de restauració i empreses de serveis de Cerdanyola participaven ahir diumenge a la V Fira Comerç amb una valoració positiva per part de l’organització.

Un dia esplèndid va acompanyar la recuperació de la fira després d’un any d’absència a causa de la pandèmia i, tot i el canvi d’escenari, (de la plaça de l’Abat Oliba i carrers adjacents al Parc del Turonet), va rebre visitants durant tota la jornada i fins i tot en alguns moments del matí es va haver de tancar el recinte perquè no hi passés més públic, atenent a les normes del Procicat. Així, hi va haver control d’aforament i una entrada que enllaçava amb un recorregut per les parades i la sortida, a més de seguir les mesures de seguretat i higiene.

La V Fira Comerç, organitzada per Cerdanyola Comerç i Serveis amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat, tenia l’objectiu de ser un aparador de l’atractiu comercial de la ciutat, però també un espai perquè les famílies passessin una bona estona ja que es va muntar un escenari per a actuacions i jocs gegants per a la canalla. A més, tres locals de restauració van permetre reposar forces.

El president de Cerdanyola Comerç i Serveis, Xavi Olivé, explicava que per l’entitat era una fita molts important després de tants mesos de restriccions i mostrava la seva satisfacció per la resposta de la ciutadania. Olivé admetia que la celebració de la Fira era una aposta arriscada que no tots els socis veien clar, però que finalment ha resultat un èxit.

D'altra banda, els comerciants expressaven la seva alegria per poder tornar a mostrar el seu dinamisme i fortalesa després de les dificultats viscudes el darrer anys i mig.

.....................................................

Declaracions de Xavi Olivé:

"Fem una valoració molt positiva": cliqueu per escoltar

"Era una aposta arriscada que ha acabat amb èxit": cliqueu per escoltar