Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • El comerç local reparteix 48.000 euros en premis i distingeix establiments desta...
El comerç local reparteix 48.000 euros en premis i distingeix establiments destacats a la campanya de Nadal Els premiats a les votacions d'Un Nadal de cine

El comerç local reparteix 48.000 euros en premis i distingeix establiments destacats a la campanya de Nadal

9 de gener de 2023 a les 9:35

El comerç de Cerdanyola ha viscut un cap de setmana intens amb el final de la campanya Cerdanyola té premi repartint 48.000 euros en premis, l’inici de la temporada de rebaixes i la cloenda de la campanya Un Nadal de cine amb la projecció de l’últim capítol de la websèrie protagonitzada per Octavi Pujades i el lliurament dels Oscars del comerç local amb una destacada votació de la ciutadania.

El sorteig de premis de la campanya “Cerdanyola té premi. Viu la ciutat” es feia dissabte, 7 de gener, en un acte públic amenitzat pel Mag Igor a la plaça de l’Abat Oliba. La campanya, fruit d’un acord entre Cerdanyola Comerç i Serveis i l’Ajuntament amb la col·laboració del Gremi d’Hostaleria, volia incentivar el consum dels comerços, bars, restaurants i serveis locals.

En total es sortejaven 48.000 euros en premis, entre ells els més destacats de 6.000 que s’han de gastar als establiments adherits a la campanya durant els dies 20 i 21 de gener en un mínim de 10 establiments. Pel que fa als premis de 1.000 euros s'han d'utilitzar als mercats de Fontetes i Serraparera i s’han repartit més de 300 premis valorats en 70 euros cadascun que aporten els diferents comerços i que s’han de gastar fins al 30 d’abril. Cerdanyola Comerç i Serveis es posarà en contacte amb tots els premiats.

Un Nadal de Cine

L'entitat tancava a l’endemà, el diumenge 8, a l’Ateneu, la campanya Un Nadal de cine, en un acte conduït pels pallassos de la companyia Caulababa que comptava amb l’emissió de l’últim capítol de la minisèrie Un Nadal de cine i el lliurament dels Oscars del comerç local, escollits per la ciutadania.

Xavier Olivé, president de Cerdanyola Comerç i Serveis, destacava que aquest any s’havia volgut donar una temàtica unitària a la campanya comercial amb el cinema com a leit motiv i es mostrava satisfet per l’alta participació ciutadana en les votacions en els premis al comerç local, amb 1.718 persones votant.

L’Associació havia convertit els carrers de Cerdanyola i alguns comerços en un plató improvisat on es van rodar 6 capítols d’una minisèrie amb la participació especial d’Octavi Pujades, que no podia assistir a la gala de l’Ateneu ja que es troba a les Illes Canàries representant El Guardaespaldas, musical que protagonitza l’actor de Cerdanyola, però enviava un vídeo on remarca el seu suport al comerç local ja que dona vida a la ciutat aportant caliu i proximitat.

En el transcurs de la vetllada es lliuraven els “Oscar” de Cerdanyola a aquells comerços que han estat votats per la clientela i que van premiar, en les diferents categories, a ;

  • Establiment sostenible: Herbolari ment natural 
  • Millor aparador de Nadal: Spa'l gos
  • Millor campanya a xarxes socials: Dolç i salat, by Susana
  • Millor atenció al client: Tatuajes hechos con amor
  • Millor embolcall de regals de Nadal: Tatuajes hechos con amor