Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

El Consell d’Infants posa color a Cerdanyola

El Consell d’Infants posa color a Cerdanyola

21 de març de 2024 a les 10:27

El Consell d’Infants de Cerdanyola, en el marc de la campanya ‘El CIAC posa color a Cerdanyola’, ha inaugurat un jardí vertical instal·lat a la tanca de l’escola Sant Martí. El jardí té uns 40 m², compta amb 747 plantes i un sistema de reg i fertirrigació que es gestiona automàticament.

La portaveu del CIAC, Nora Borrallo, explica que la idea del jardí vertical va sorgir d’una comissió creada per posar més color als carrers de Cerdanyola, “valorant diverses propostes d’actuació fins decidir-se per l’opció d’un jardí vertical amb flors i plantes a una de les tanques del col·legi Sant Martí”.

Emma Font, membre del CIAC, recalca que “la idea original era fer diverses instal·lacions de jardins verticals a diferents indrets de la ciutat”, però de moment es conformen amb el jardí vertical al col·legi Sant Martí “tot esperant que amb el temps es puguin anar fent altres”.

 

L’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, va agrair la paciència mostrada pels nens i nenes fins a veure el seu projecte fet realitat després d’un procés administratiu que ha durat mesos. Un projecte que comparteix la voluntat del consistori d’embellir el municipi. Cordón espera que “la gent sàpiga veure el jardí com un projecte del Consell d’Infants i el respecti més encara, protegint-lo d’accions incíviques”.

 

A l’acte d’inauguració del jardí vertical van assistir representants de Consell d’Infants de Cerdanyola; l’alcalde, Carlos Cordón; la regidora d’Educació, Pilar Adell; la regidora d’Urbanisme, Eulàlia Mimó; el regidor d’Espai Públic, Óscar Pons; i la regidora d’Infància i Joventut, Andrea Borrego.