Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

El Consell d'Infants tanca un curs molt productiu Inauguració del jardí vertical

El Consell d'Infants tanca un curs molt productiu

14 de juny de 2024 a les 13:18

Aquest dijous 13 de juny, es va celebrar el darrer plenari d'un curs en el qual destaca la inauguració del jardí vertical

El curs 2023-24 arriba a la seva fi i amb ell també s'acomiada fins al curs vinent el Consell d'Infants (CIAC) que enguany ha començat a treballar en diversos projectes que hauran de tenir continuïtat.

Aquest curs, han format el Consell d'Infants una cinquantena d'alumnes de cinquè i sisè curs de primària de les escoles de Cerdanyola. Han celebrat plenaris de forma regular i també comissions de treball més reduïdes de projectes i/o accions concretes. Durant aquest curs, el consell ha pogut inaugurar el jardí vertical de la tanca de l'escola Sant Martí. Aquest ha estat el primer resultat de la campanya 'El CIAC posa color a Cerdanyola', nascuda el curs 2022-23 i que té com a objectiu plantar flors a diferents llocs de la ciutat per tal de convertir-los en espais oberts i colorits.

Paral·lelament, els consellers i conselleres han treballat en noves propostes com ara la creació d'un parc de gossos, en la que es continuarà treballant el curs vinent. També han iniciat l'organització d'un recapte d'aliments per als mesos d'octubre i novembre.

En el vessant més lúdic, durant aquest curs, el Consell d'Infants ha incrementat la seva presència a la ciutat. Al novembre, els consellers i conselleres van ser els pregoners de la Festa de Sant Martí, també van ser els encarregats de preparar part de la rebuda dels Reis d'Orient i per a la Festa Major del Roser de Maig van organitzar una gimcana oberta a la ciutadania.

El curs 2023-24 ha estat replet d'accions i propostes en el Consell d’Infants amb l'únic objectiu de ser i actuar com a ciutadans i ciutadanes de ple dret que volen posar el seu gra de sorra en la millora de la ciutat en la qual viuen.