Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

  • Portada
  • Esports
  • El CPE Cerdanyola no pot amb el Sabadell i cau per 7 a 3
El CPE Cerdanyola no pot amb el Sabadell i cau per 7 a 3 Foto: Club Penya Escacs Cerdanyola.

El CPE Cerdanyola no pot amb el Sabadell i cau per 7 a 3

8 de febrer de 2023 a les 12:19

Tercera ronda, i tercera derrota del primer equip del Club Penya d'Escacs Cerdanyola en la Divisió d'Honor de Lliga Nacional Catalana. Els de Cerdanyola només van sumar una victòria i tres empats davant els sabadellencs i de moment no saben el que és guanyar.

Un rival fort, el Sabadell no va donar opció als de Cerdanyola que va encaixar la tercera derrota de la lliga. En aquesta ocasió va ser davant el Sabadell, uns dels equips forts de la categoria i dels que lluitaran per conquerir la lliga.

Juan Carles Escandell va sumar la victòria i Marc Ortega, Jose València , Oriol Saguillo i Júlia Pinyol va aconseguir empatar.

En la pròxima jornada, rebran la visita de l'Olot, equip que va pujar al final de la passada temporada, tot i que s'ha reforçat molt, per tant, serà un rival complicat.

Victòria de l'equip de Preferent

Per la seva banda, el segon equip del club continua en bona ratxa i va sumar la victòria per 3 a 7 davant el Catalunya B. Les victòries de Neri Ruíz, Josep Comallonga, Arnau Camps, Paco Lanau i David Gil van facilitar que els de Cerdanyola sumessin la tercera victòria de la temporada. La pròxima jornada jugaran a la seu social del club al carrer de Sant Ramon davant el Llinars B. Tots dos equips sumen dues victòries al Grup IV de Preferent de Barcelona.

L'equip C va caure per 4,5 a 3, 5 davant el Barberà C en una nova jornada de la Primera Divisió de Barcelona. Les victòries de Raul Tornay, Javier Ruíz i Laura Toquero no va ser suficient per assolir la tercera victòria. Després d'aquesta jornada suma dues victòries i una derrota i ocupa la quarta posició del grup VII de Barcelona. El pròxim rival serà La Lira C, equip que ocupa la cinquena posició amb la mateixa estadística que els de Cerdanyola.

Segona jornada de la Fase Comarcal Vallès Occidental per edats

Segona jornada de la Fase Comarcal d'escacs Vallès Occidental per edats a les categories sub-8 fins a sub-18. Aquesta jornada es va celebrar als locals de Rubí i Cerdanyola

Els més joves del Club Penya d'Escacs Cerdanyola va competir en la segona jornada de la Fase Comarcal Vallès del Campionat de Catalunya per edats.

En la Categoria sub-10 victòries dels jugadors locals Guillermo Fernández i Max Anguita i derrota de Cristian Guzmán. En la categoria sub-12 Jan Martínez, Izan Lopera i Bruno Ríos, van sumar la victòria, Els dos primers es troben al capdavant de la classificació. Per la seva banda, Laura Tornay i Mario Fernández van perdre el seu enfrontament. En la competició sub-14, victòries de Rubén Gil, Marc Tornay i Quim Masdeu i derrotes d'Erik Tello i Leonardo Guzmán. En la categoria sub-16 David Gil i Gabriel Celorrio van aconseguir la victòria.