Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • El divertit mim Marcelo González actua aquesta nit al Casal de Joves
El divertit mim Marcelo González actua aquesta nit al Casal de Joves

El divertit mim Marcelo González actua aquesta nit al Casal de Joves

3 de juliol de 2003 a les 0:00

La companyia argentina La Máscara -arrelada a Sabadell- representa avui a Cerdanyola Jordi Carlitos, la H es muda, un espectacle que es defineix com dinàmic, divertit i participatiu per a tots els públics, de característiques simples i desbordant humor. El director i protagonista de l’obra és el clown Marcelo González que interpretarà al Casal de Joves a partir de les 22.30 hores un intrèpid i extravertit personatge que, a més de fer funcionar els llums, la música i l'escenografia, realitza una sèrie de números en què explota situacions quotidianes per a implicar el públic.

Marcelo González utilitza una barreja de mim i pantomima amb elements de clown i distints registres dramàtics per a moure's entre l'humor, la sorpresa, la subtilesa, la tendresa i l'absurd. El personatge de Jordi Carlitos ja s’ha passejat per bona part dels festivals de mim, pallassos i teatre d’humor del país amb una resposta força important.

La companyia argentina La Máscara assegura basar l'essència del seu teatre en el llenguatge del moviment pur. Els seus integrants provenen de diferents corrents dramàtics i els seus objectius són investigar i combinar diverses tendències teatrals. Des del 1989 han desenvolupat una trajectòria amb set espectacles que han representat en festivals i trobades de ciutats europees, americanes i asiàtiques.