Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

  • Portada
  • Esports
  • El Femení Cerdanyola, minvat per les baixes, cau a Mataró
El Femení Cerdanyola, minvat per les baixes, cau a Mataró Moment del partit del diumenge. (Foto Núria Puentes).

El Femení Cerdanyola, minvat per les baixes, cau a Mataró

19 de desembre de 2022 a les 10:49

Les jugadores de Pili Bilbao, poc han pogut fer davant un equip físicament superior i van caure per 62 a 44 a Mataró davant la Unió Esportiva. La baixa de Laura Sòria, serà baixa tot el que resta de temporada, i Carla Pérez van influir molt en el nivell de joc de les de Cerdanyola.

Haurà de continuar remant el Cerdanyola per mantenir la categoria de Liga Femenina 2. Després de dues victòries consecutives en les dues jornades anteriors davant el Boet Mataró i el Sant Adrià, avui es presentava al Pavelló d'Esports Josep Mora per plantar-li cara a un equip molt superior.

A més, Pili Bilbao tampoc ha pogut contar pel partit amb Laura Soria i Carla Pérez. Laura Soria el passat dilluns es va trencar el menisc i lligament creuat del genoll dret, i haurà de pasar una altra vegada pel quiròfan. La jugadora de Cerdanyola diu adeu a la temporada. Carla Pérez amb molèstia tampoc va disputar cap minut del partit davant la Unió Esportiva Mataró. Pili Bilbao va decidir no arriscar amb l'escolta de Barcelona i reservar-la per futurs matx davant equips menys forts que les mataronines.

Tot i això, el Cerdanyola, ha plantat cara a un equip que es veia molt superior al rival, i que segurament disputarà les fases d'ascens a Liga Femenina 1, al juny.

Durant els tres primers quarts, tot i anar sempre per davant el Mataró, les jugadores d'Albert Illa no aconseguien escapar-se al marcador, i no ha estat fins a l'últim període, quan jugadores de la qualitat de Mireia Daura i Marta Arbizu (ex Cerdanyola) , li han posat el punt final al partit amb el resultat de 62 a 44 final.

No obstant això, el Cerdanyola, com va comentar Pili Bilbao, s'han enfrontat a un rival superior, però que aquest tipus de partits han de servir per competir, per mostrar caràcter, i sobretot per estar preparades pels futurs partits contra rivals directes per intentar mantenir la categoria.

Amb aquesta derrota, el Cerdanyola suma quatre victòries i vuit derrotes, situant-se així en l'onzena posició del grup B de Liga Femenina 2, amb dues victòries de marge del dotzè, el Sant Adrià.

 

 

UE Mataró (62)  Poyato(4), Oliver (6), Daurà (14), Arbizu (11) Tirado (7) -cinc inicials- Farre, Serrano, Moore (2), Baena (5), Piñol (9), Boba i López (4). Entrenador Albert Illa.

 CBF Cerdanyola (44) Allison (10), Baraut (7), Almasqué (4), Espín (2) García (9)- cinc inicials- Eva Garcia (6), Fernández (2), Díaz (2) i Homs (2). Entrenadora Pili Bilbao.

 Parcials: 10’- 14-10 // 20’- 34-23 // 30’- 46-32 // 40’- 62-40

 Àrbitres: Alberto Gamero Luque i Manuel Baselga Nicolau.