Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • El GAT estrena Strip Poker avui divendres al Teatre Ateneu
El GAT estrena Strip Poker avui divendres al Teatre Ateneu Cartell de l'obra

El GAT estrena Strip Poker avui divendres al Teatre Ateneu

16 de gener de 2023 a les 10:30

La companyia cerdanyolenca presenta una obra de Jean Pierre Martínez on es mostra amb ironia la falsedat de les relacions socials.

El Grup Artístic Teatral (GAT)  estrena el divendres, 20 de gener, a les 20h, l’obra Strip Poker, de Jean Pierre Martínez, al teatre de l’Ateneu.  La trama gira al voltant d’una parella que convida a sopar als seus nous veïns, però la vetllada s’acaba convertint en un autèntic malson. 

El muntatge mostra amb ironia la falsedat de les relacions socials, fins i tot les matrimonials, que només poden assolir una forma de pau hipòcrita per mitjà del secret i la mentida, segons expliquen Francesc Vilaró i Lluís Tusell, membres de la companyia. 

L’obra està protagonitzada per Montse Torio, Lluís Tusell, Laura Bros i Lluís Grau i entre tots quatre també assumeixen la direcció, una manera de repartir responsabilitats i que tothom pugui fer les seves aportacions.

Després de l’estrena a l’Ateneu, Strip Poker ja té altres parades previstes i es representarà al Centre Penitenciari de Lledoners, a Barberà de la Conca i a Porrera. Però el grup no deixa de treballar i ja està preparant un altre espectacle que es podrà veure a l’Ateneu el 29 d’abril. Es tracta de Diner negre en el qual prendran part altres actors i actrius de la companyia  diferents als d’Strip Poker per tal de que hi pugui participar tothom. 

El GAT es defineix com un grup obert i per això fa una crida a aquelles persones que els agradi el teatre perquè s’animin a incorporar-se a la companyia remarcant que no cal tenir experiència prèvia en el món teatral, només ganes de gaudir. Els assaigs són a l'Ateneu els dimarts i els dijous, al vespre.

Les entrades per veure Strip Poker, a un preu de 6 euros,  ja són a la venda, a https://cerdanyola.fila12.cat/

 

ENTREVISTA A FRANCESC VILARÓ I LLUÍS TUSELL: