El Gijón no deixa opcions al Cerdanyola Gemma Solé (WSE Champinons League)

El Gijón no deixa opcions al Cerdanyola

3 d'abril de 2023 a les 12:08

L'equip verd-i-blanc no va poder competir contra un Telecable Gijón infinitament superior (1-7). Les asturianes van anar per la via ràpida i deixen d'aquesta manera l'eliminatòria pràcticament sentenciada a falta del partit de tornada.

En un inici de partit on les asturianes estarien millor. El Cerdanyola intentava posar perill amb arribades tímides contra la porteria de Fernanda Paz, la xilena, però estaria inspirada sota pals aturant qualsevol intent de les vallesanes. Amb el pas dels minuts, el Gijón es faria dominador total del duel. El primer gol, obra de Núria Obeso, ja començava manant en l'electrònic. Segons més tard, Sara Roces feia el 0 a 2 per encarrilar el duel. La màxima golejadora del campionat estaria realment inspirada contra un Cerdanyola poc efectiu en atac. En el tram final de primera part, Marta González i Tasha Lee feien el tercer i el quart amb el qual s'arribava al descans.

A la represa, tornava a marcar Sara Roces pel Gijón amb escassos segons de segon període transcorreguts. Rebeca González rebia una targeta blava per una dura entrada, però la falta directa tampoc li servia al Cerdanyola per marcar el primer gol de l'enfrontament. Gemma Solé enviava la bola directament fora. Després,novament Sara Roces, que feia un hat-trick, i Núria Obeso, completaven la golejada col·locant fins a set gols en el marcador. Als minuts finals, fruit d’un contraatac originat per Gemma Solé, arribava el gol de les locals. Sense més transcendència, finalitzava el partit per un contundent 1 a 7.

Amb el partit de tornada (15 abril) encara pendent, els quarts de Champions League queden pràcticament sentenciats a favor de les asturianes. Ara, l'equip tindrà dues setmanes de descans abans de reprendre l'activitat a l'OK Liga Femenina, on queden tres jornades que es convertiran directament en tres finals per assolir la permanència a la lliga.

Fitxa del partit:

Cerdanyola CH: Mariona Surós (P), Paula Ferrón, Gemma Solé (c), Laura Valverde, Carla Castro, Anna Carranza, Natalia Crespo, Ariadna Carrión, María Martín i Estela Rubio (P).

Telecable Gijón HC: Fernanda Hidalgo (P), Tasha Lee, Marta González, Sara Roces, Nuria Obeso, Sara Lolo, Rebeca Gonzalez, Ana Catarina Ferreira i Victoria Novo (P).

Gols: 0-1, Nuria Obeso (9’); 0-2, Sara Roces (10’); 0-3, Marta González (22’); 0-4, Natasha Lee (23’); 0-5, Sara Roces (26’); 0-6, Sara Roces (43’); 0-7, Nuria Obeso (44’); 1-7, Gemma Solé (46’).

Àrbitres: Nuno Melo i Torsten Floessel.