Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

 • Portada
 • Economia
 • El Gremi d’Instal·ladors CRM, premiat als Reconeixements Empresarials de Pimec V...
El Gremi d’Instal·ladors CRM, premiat als Reconeixements Empresarials de Pimec Vallès Occidental Fotografia dels premiats (Foto Pimec)

El Gremi d’Instal·ladors CRM, premiat als Reconeixements Empresarials de Pimec Vallès Occidental

10 de juliol de 2024 a les 9:11

El Gremi d’Instal·ladors CRM (Cerdanyola, Ripollet i Montcada) ha estat un dels premiats, en la categoria d’impuls de la Formació Professional, en la segona edició dels Reconeixements Empresarials de Pimec Vallès Occidental que ha volgut ressaltar el paper de les pimes i els autònoms per a la competitivitat i del Vallès Occidental en l’economia catalana i espanyola.

El president de Pimec Vallès Occidental, Xavier Pujol, indica que el Vallès Occidental presenta una millor situació de competitivitat que altres comarques i un nivell d’industrialització més alt. Per a Pujol, la salut de les empreses vallesanes és bona, “malgrat que pot millorar” i assegura que la patronal de la petita i mitjana empresa treballa perquè “aquelles coses que s’aproven des de fora no empitjorin la seva capacitat competitiva i no hi hagi greuges, com en les infraestructures, la formació i o altres, que s’han de resoldre per poder competir en igualtat de condicions amb altres empreses i territoris”.

Per la seva banda, Albert Castellanos, secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, assegura que els Vallesos són “motor de l’economia catalana i esperem que per molts més anys continuïn sent motor industrial del nostre país”. Castellanos ha definit les pimes i les persones autònomes com “la columna vertebral del teixit productiu del país”, tot destacant que “una mica més del 10% es troben al Vallès Occidental”.

 

Els reconeixements s’han atorgat en diferents categories:

 • Reconeixement al comerç – Mobles 2000 (Sabadell): per la seva especialització en mobles a mida amb visualitzacions en 3D abans del muntatge.
 • Reconeixement pòstum per l’activitat associativa – Miquel Gumí (Sabadell): ex-President de Sabadell Comerç Centre, reconegut per la seva implicació en el món associatiu del comerç i de Sabadell.
 • Reconeixement a l’impuls de la Formació Professional – Gremi d’Instal·ladors CRM (Cerdanyola, Ripollet i Montcada): per un compromís exemplar amb la formació professional, promovent l’ofici d’instal·lador en un context de transició energètica.
 • Reconeixement Joves Empresaris – Fruits Sentmenat online (Sentmenat): per la seva innovació en la venda de productes frescos per internet.
 • Reconeixement a l’Empresa Innovadora – Iguña Pharmaceutical Technologies (Terrassa): per ser líder en el desenvolupament de tecnologies farmacèutiques innovadores, contribuint significativament al sector.
 • Reconeixement al Creixement d’empresa industrial – Grupo Armario Persiana S.A.U, GAPSA (Castellar del Vallès): pel seu creixement notable gràcies a la seva excel·lència dels seus productes, mantenint un alt nivell de qualitat i innovació.
 • Reconeixement a l’Associacionisme Empresarial – Gremi d’Instal·ladors del Vallès: un gremi que ha estat clau en la defensa dels interessos dels instal·ladors, promovent la formació i la col·laboració entre professionals.
 • Reconeixement a la perspectiva de diversitat, sostenibilitat, seguretat i salut laboral – Specialisterne Spain (Sant Cugat) i Lerrassa Hidraulica S.A. (Ripollet): en la primera, treballen per integrar persones amb autisme al mercat laboral, destacant per la seva inclusió i suport a la diversitat. La segona és reconeguda pel seu compromís amb el benestar dels seus empleats i la promoció d’un ambient de treball inclusiu i divers.