Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • El grup de música clàssica Ricercare actua divendres als jardins de Ca n'Ortadó

El grup de música clàssica Ricercare actua divendres als jardins de Ca n'Ortadó

17 de juliol de 2002 a les 0:00

El sextet de flautes dolces i guitarra Ricercare de Cerdanyola actuarà divendres als Jardins de Ca n'Ortadó. L'actuació, que començarà a les 22.30 h, s'emmarca dins del programa d'activitats ""L'Estiu és Teu. Al llarg del concert aquest sextet interpretarà peces dels compositors J.C. Schickhardt, O.M. Chamisso, G.B. Pergolesi, J.Dowland, P. Da Palestrina, J.H. Schein, C. Coleman, M. Praetorius i H. Witte.
El grup Ricercare va ser fundat l'any 1981 per Francesc Maristany, el seu director. La iniciativa, però, va néixer d'estudiants de flauta dolça amb l'objectiu d'investigar el repertori original destinat a la flauta dolça que s'estén del Renaixement al Barroc i la música contemporània.
Darrerament, aquesta formació musical ha actuat a l'Arxiu Nacional de Catalunya, a la Font d'en Fargas i a Can Feliu del Cantó a Cerdanyola i ha enregistrat una maqueta i a l'octubre tenen previst enregistrar el seu primer disc.
El sextet de flautes està format per Carolina Díaz, Albert López, Francesc Maristany, Bernardí Martorell, Ana Belén Martos i Jordi Regadera. Miguel
Ángel Sanz els acompanya amb la guitarra.