Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • El grup editorial Penguin Random House obrirà el seu nou centre logístic a Cerda...
El grup editorial Penguin Random House obrirà el seu nou centre logístic a Cerdanyola

El grup editorial Penguin Random House obrirà el seu nou centre logístic a Cerdanyola

5 de setembre de 2023 a les 7:36

El nou magatzem s'ubicarà a la parcel·la on hi havia la fàbrica d'Aiscondel i s'està començant a construir després d'haver condicionat el terreny. El nou magatzem logístic acollirà els més de 20.000 títols actius dels 44 segells editorials en català i castellà de l'editorial

El grup Penguin Random House obrirà el seu nou centre logístic a Cerdanyola, a la parcel·la on abans hi havia la fàbrica d’Aiscondel. En col·laboració amb l'empresa Sergo, el grup editorial ha anunciat que deixa el que era el seu magatzem fins ara a la localitat de Pallejà i construirà a Cerdanyola un nou centre “d'última generació” amb una superfície de 42.000 metres quadrats. Allà s'emmagatzemaran fins a 20.000 títols de segells com Alfaguara, Lumen, La Magrana, Debat, Aguilar, Cavall de Troia, Suma de Lletres, Salamadra o Grijalbo. L'operació permetrà reforçar la línia estratègica de creixement de la companyia i millorar l'eficiència del servei al client.

El nou magatzem, que s'ubicarà a la parcel·la on hi havia la fàbrica d'Aiscondel, comptarà amb “alts estàndards de qualitat i sostenibilitat” i el certificat Breeam de Construcció Sostenible. El proper 14 de setembre es posarà la primera pedra en un acte a què assistirà l'alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, la CEO del grup Núria Cabutí i el CEO de Segro, David Alcázar Pascual.