Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • El IX Altimira Festival aterra aquest dissabte al Parc del Turonet
El IX Altimira Festival aterra aquest dissabte al Parc del Turonet Niña Coyote eta Chico Tornado

El IX Altimira Festival aterra aquest dissabte al Parc del Turonet

11 de maig de 2023 a les 10:04

El IX Altimira Festival arriba aquest dissabte 13 de maig al Parc del Turonet amb 9 bandes que desfilaran per l’escenari des de les 17 hores fins a les 1 hores, amb Niña Coyote eta Chico Tornado com a caps de cartell i la presència de noms com Sandré, Medalla o Bullitt.

Musikaos i Ajuntament organitzen l’Altimira Festival amb la col·laboració de Wheel Sound Studio, Grafiplus, Punka’t Records, Hardcore Hits Cancer, Lost Serigrafia i The 1916 Irish Pub. En aquesta edició, les bandes que actuaran són Niña Coyote eta Chico Tornado, Sandré, Medalla, Bullitt, First Time Dead, Tano!, La Rage, Santacreu i Out of Date.

El director artístic de l’Altimira Festival, el músic i enginyer de so Txosse Ruiz, explica que “es tracta d’un certamen pensat per a tots els públics, amb uns seguidors que van complint anys i augmentant la família, i uns programadors que aquest any aparquem una mica el metal més extrem i apostem pel rock i la música indie”.

 

L’organització treballa d’un any per l’altre amb un pressupost molt limitat i de forma totalment desinteressada, “de manera que no és estrany que acabem posant diners de la nostra butxaca pel plaer de la feina ben feta i la possibilitat de dotar Cerdanyola d’un festival amb força nom al circuit i que serveix per despertar moltes vocacions”.

 

El IX Altimira Festival, amb entrada totalment gratuïta, començarà a les 17 hores al Parc del Turonet el proper dissabte dia 13 de maig.