Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

  • Portada
  • Esports
  • El judokes locals tornen amb 11 medalles de la Copa d'Espanya de Veterans
El judokes locals tornen amb 11 medalles de la Copa d'Espanya de Veterans Foto: Cerdanyola Judo Club Vallès.

El judokes locals tornen amb 11 medalles de la Copa d'Espanya de Veterans

24 de maig de 2023 a les 10:58

A Palamós van competir 105 judokes i els lluitadors del Cerdanyola Judo Club Vallès van aconseguir onze medalles, sis d'or, tres d'argent i dues de bronze.

El Club de Judo Palamós va organitzar la Copa d'Espanya Internacional de Veterans, disputada el dissabte 20 de maig, on van participar onze judokes del Cerdanyola Judo Club Vallès. Els del club local van recollir una collita prou important portant-se cap a casa onze medalles.

Jordi Mayà (+100 kg M5) va resoldre molt bé els seus combats contra els judokes Jorge Cruz i Jorge Manuel quedant campió de la seva categoria.

Nadia Mahgoub i Miriam Moreno (-52 kg F1,F2,F3), van competir en un format de lliga de 3. On es van enfrontar entre elles en un combat apassionant i molt igualat, on es jugaven la 1a posició, ja que totes dues van guanyar a l'altre rival Adelaida González.

Manel Cueto (-66 kg M1,M2) va quedar campió en superar als seus dos rivals amb un bon plantejament dels combats i amb molta superioritat.

Toni Mendoza (-73 kg M4) va guanyar tots els seus combats quedant campió.

Rubén Mendoza (-90 kg M3) va resoldre molt bé tots els seus combats i va quedar campió de la seva categoria.

David Brito (-90 kg M5) va quedar campió també, ja que va superar als seus rivals de lliga: Adrián Marín per lesió, no va poder continuar, i Saharia Murgu, a qui va guanyar per Ippon.

Felio Calafat i Luis Torres (-100 kg M8) van disputar dos combats en una lliga de 3 competidors, guanyant tots dos a Fco. José Pérez i disputant-se entre ells la primera posició, guanyada finalment Luis Torres.

Israel Fernández ( -73 kg M5) en una lliga de 4 on va guanyar dos combats i va perdre un, el judoka local va finalitzar tercer.

David Soriano (-81 kg M5) va fer una molt bona competició amb rivals de molt bon nivell als que els hi va posar difícil i, després de gairebé tres anys sense competir, va aconseguir la medalla de bronze.

Rubén Mendoza (-90 kg) també va participar en la competició Open M3-M5 guanyant 2 combats i quedant en 3a posició.

Alicia Piñero no va participar, ja que no va tenir rivals a la seva categoria (-57 kg F4) i va ajudar als companys i companyes des de la cadira de coach. Tot i això, la participació li compta per a la classificació del Campionat d'Espanya.