Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

El líder espera el CBF Cerdanyola

El líder espera el CBF Cerdanyola

20 de gener de 2023 a les 10:38

Desplaçament complicat el que afronta el Club Bàsquet Femení Cerdanyola el dissabte al vespre, el Nou Bàsquet Femení Castelló, líder del grup, rep la visita de les jugadores verdes que necessiten sumar victòria per romandre fora de la zona de descens.

La derrota del CBF Cerdanyola davant el Mutilbasquet el passat dissabte (50-58) al PEM de Guiera, deixa a l'equip de Pili Bilbao a només una victòria de la zona de descens. Sant Adrià i Mutilbasquet Araguren, amb 3 victòries i onze derrotes, queden a un triomf del CBF Cerdanyola en la classificació del Grup B de Liga Femenina 2. Les de Cerdanyola sumen quatre victòries i han encaixat deu derrotes.

El dissabte visiten el Pavelló Poliesportiu Grapa on el conjunt local només ha cedit una derrota la que va encaixar en la primera jornada davant el Viladecans, un altre equip fort del grup. Tot i que les de Castelló han encaixat dues derrotes de forma consecutiva en les últimes dues jornades, a Esplugues contra el Segle XXI i a Viladecans, les de Jaume Tormo serà un os dur de rosegar per a les de Pili Bilbao el dissabte al vespre.

Al partit de la primera volta jugat al PEM de Guiera va finalitzar amb victòria de les castellonines per un clar 52 a 74 on la portuguesa Artemis Barbosa va ser la jugadora destacada del partit amb 21 punts i 26 de valoració.

Les de Cerdanyola viatjaran en autobús el dissabte al matí i ho faran sense baixes, al marge de les conegudes de Carla Escuer i Laura Sória.

El partit es juga a les 20:00 hores i serà dirigit per la parella formada per Daniela Georgiana Manda i Gerardo Bernabeu Valentín.