El líder segueix intractable

22 de novembre de 2023 a les 17:24

Victòria del Cerdanyola CH davant el Sant Feliu 5 a 2 a Can Xarau. L’equip amb aquest triomf suma la cinquena victòria en cinc partits que el deixen líder en solitari de la OK Liga Plata, dos punts per sobre del Vilafranca.

En el partit de la cinquena jornada de la OK Plata Nord viscut a Can Xarau el Cerdanyola va seguir demostrant ser un equip molt sòlid. El Sant Feliu començava avançant-se amb un gol de l’ex del Cerdanyola Albert Hernández des del punt de penal. Erik Gual no perdonava des del punt de directa per col·locar novament l’emptat en el partit. En sis minuts d’inspiració cerdanyolenca, l’equip mostraria una gran superioritat. Amb gols d’Alvaro Giménez, David Ramírez, Ignasi López i Marc Coy, l’equip feia quatre gols per deixar el partit molt encarrilat amb el 5 a 1.

En una segona part amb un ritme més pausat, el Cerdanyola mantindria l’avantatge per endur-se el partit. Un gol als minuts finals de David Yepes no acabaría canviant el rumb del partit, amb el 5 a 2 definitiu.

Aquest resultat deixa al Cerdanyola CH líder en solitari amb 15 punts de 15. Per la seva part, el Sant Feliu queda setè amb 6 punts finalitzada la jornada 5 de la OK Liga Plata Nord.