Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • El Mag Larí obrirà la XIV Mostra de Rialles que tindrà 60 espectacles
El Mag Larí obrirà la XIV Mostra de Rialles que tindrà 60 espectacles

El Mag Larí obrirà la XIV Mostra de Rialles que tindrà 60 espectacles

30 de juliol de 2002 a les 0:00

La XIV Mostra de Rialles, Fira d’Espectacles Infantils dels Països Catalans, es celebrarà els dies 28 i 29 de setembre amb un total de 60 espectacles que es representaran en 15 escenaris diferents de la ciutat. El Mag Larí serà el pregoner d’aquesta edició de la mostra que acollirà espectacles de titelles, teatre, ombres xineses, comèdia musical, pallassos, dansa, animació i màgia, entre d’altres vessants artístiques.
Entre les companyies que ja han confirmat la seva participació en aquesta edició de la mostra destaquen La Trepa, el Mag Lari, Marcel Gros, Alèxia, Dreams, Binixiflat, Companyia Ínfima La Puça, Búbulus, Titelles Naip, Teatre de Cordó i Rodamón, entre d’altres. Enguany també participaran en aquest aparador del teatre infantil i juvenil grups de fora de Catalunya com Teatre de la Sargantana de Mallorca, l'Udol Teatre i Teatre de la Resistència de Castelló, Teatro Buratini de Galícia, La Tarasca de Sevilla, Date Danza de Granada, Sol i Tierra de Madrid i Titiriteros de Binéfar, d'Osca.
Una de les novetats d'enguany és la creació d'un espai per als més petits que s'ubicarà en una de les sales de l'Ateneu i on es representaran obres de petit format de durada aproximada de 30 minuts i destinades al públic de 0 a 3 anys. Aquestes obres són pensades pels més menuts i tenen caràcter interactiu.
Els escenaris en que es representaran els diferents espectacles es distribueixen en zones diferents de la ciutat: l'Ateneu, Casal Parroquial Sant Martí, Pavelló Municipal d'Esports, Gimnàs Municipal, Casal de Joves, Ca n'Ortadó, Carpa del Parc Tecnològic del Vallès, l’escola Montserrat, CEIP Turó de Guiera, Plaça de l'Abat Oliba i Plaça de l'Escultor Josep Viladomat. Com en edicions anteriors s'organitzaran diferents itineraris amb horaris combinats per tal de poder facilitar al màxim el fet de veure el màxim número d’espectacles i es posarà en marxa un servei d’ autobús d'estil anglès i un trenet per facilitar al públic el trasllat d’escenari a escenari.
Rialles obsequiarà les 60 companyies participants en la XIV Mostra de Rialles de Cerdanyola del Vallès, Fira d'Espectacles Infantils dels Països Catalans, amb una flor de paper feta artesanament per l'artista local Emília Agulló. L'obsequi a les companyies es completarà en el sopar de germanor de la Mostra, en el decurs del qual els artistes rebran una planta viva pròpia de l'entorn natural de la ciutat, la serra de Collserola. Aquesta planta, conreada per un dels voluntaris de Rialles Cerdanyola, anirà acompanyada d'un text informatiu.