El Mataró s'endú la victòria al final Ariadna Carrión (Núria Puentes)

El Mataró s'endú la victòria al final

23 de febrer de 2023 a les 8:54

El conjunt mataroní va emportar-se els tres punts en un partit molt igualat (4-3). Les cerdanyolenques van estar molt a prop de remuntar, però caurien a falta dos minuts pel final.

Molt a prop va estar el Cerdanyola CH de puntuar al Pavelló Jaume Parera. El conjunt dirigit per Andi Colaianni, es refaria en el tram final després d'anar per darrere en el marcador durant gairebé tot el partit. Als cinc minuts de joc, es col·locava per davant l'equip mataroní amb un gol d'Aina Lleonart, capitana de les locals. El conjunt vallesà continuaria posant setge a la porteria de Vinyet Juncà per fer l'empat. En una bona jugada de Gemma Solé en camp rival, Carla Castro, molt atenta, aprofitava el rebot per anotar i fer l'empat a un. Encara a la primera part, en una trasició ràpida es ficava de nou per davant el Mataró gràcies a Carla Naranjo. Poc després, Thais Pérez feia més escletxa a l'electrònic amb el tercer gol de les locals. Anna Carranza a les acaballes del primer temps, rematava una bola a la boca de la porteria rival per retallar les diferències a un sol gol (3-2).

A la segona part, continuaria insistent per fer empatar el partit el Cerdanyola. La bona defensa de les d'Oriol Perarnau frustrava les arribades de les visitants durant gran part de la segona part. En la recta final de partir, però, arribaria la recompensa gràcies a un remat potent d'Ariadna Carrión, que igualava el duel. Amb tots dos equips buscant el gol de victòria final, més fortuna tindria el Mataró, que gràcies a Aina Lleonart de nou, s'enduia la victòria a dos minuts del final (4-3).

Amb aquest resultat, el Cerdanyola queda novè classificat amb 19 punts en 18 jornades, sis per sobre del descens. Per la seva banda, el CH Mataró escala fins a la sisena plaça amb 26 punts. El diumenge 26 de febrer, l'equip cerdanyolenc rep al HC Palau, líder en solitari de la OK Liga Femenina, a Can Xarau

Fitxa del partit:

CH Mataró: Vinyet Juncà (P), Nina Almirall, Olga Juanola, Aina Lleonart (c), Farners Prat, Mili Carrera, Ariadna Martínez, Carla Naranjo, Thais Pérez i Queralt Oriol (P).

Cerdanyola CH: Mariona Suros (P), Paula Ferrón, Gemma Solé (c), Laura Valverde, Carla Castro, Anna Carranza, Natalia Crespo, Ariadna Carrión i Estela Rubio (P).

Gols: 1-0, Aina Lleonart (5'); 1-1, Carla Castro (11'); 2-1, Carla Naranjo (16’); 3-1, Thais Pérez (18’); 3-2, Anna Carranza (24’); 3-3, Ariadna Carrión (44’); 4-3, Aina Lleonart (48’).

Àrbitre: David Calonge.