Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • El mercat de Fontetes estrena aparcament per als clients

El mercat de Fontetes estrena aparcament per als clients

11 de març de 2024 a les 13:48

El Mercat Municipal de les Fontetes estre avui, 11 de març, el nou aparcament exclusiu per als clients, que podran obtenir tiquets de dues hores d’estacionament a les parades del mateix mercat. L’aparcament, d’uns 900 m², ha permès instal·lar 24 places d’estacionament, i s’inaugurava ahir diumenge amb una festa oberta a la ciutadania organitzada per l’Associació de Paradistes del Mercat.

Els treballs duts a terme al pàrquing existent han reconvertit l’espai de l’antic moll de descàrrega en aparcament per als clients del mercat amb una capacitat de 24 places d’estacionament. Així mateix, també s’ha modificat el muntacàrregues reconvertint-lo en ascensor per poder accedir des del pàrquing al mercat.

El nou aparcament s’ha organitzat en un esquema d’entrada i sortida per diferents portes al carrer Pineda fent que la circulació dels cotxes es faci en un únic sentit. Pel que fa als espais exteriors, les principals actuacions han consistit a adequar els recorreguts d’evacuació en cas d’incendi a la normativa vigent, amb la inclusió de dues noves escales.

L'alcalde de Cerdanyola destacava ahir durant la inauguració que `l’aparcament és un pas més per afavorir la tasca dels paradistes per fer del mercat de Fontetes un comerç d’excel·lència que és referencia més enllà de Cerdanyola. Carlos Cordón feia una crida a la ciutadania a utilitzar les noves instal·lacions, però sobretot a comprar al mercat, paradigma del comerç de proximitat de Cerdanyola.

Per la seva banda, el president de l’Associació de Paradistes del Mercat de Les Fontetes, Julià Puig, destacava que fa més de 30 anys que venien fent la reivindicació d’aquest aparcament per a usuaris de la llotja i que es va plantejar com a prioritat a Carlos Cordón per apostar per un mercat de futur i sostenible. Puig subratlla que l’alcalde de Cerdanyola ha complert amb el seu compromís de fer realitat el pàrking al temps que destaca suport dels portaveus dels diferents grups polítics del Consistori.

El pàrquing soterrat està des d’avui a disposició dels clients en l’horari del Mercat

Galeria d'imatges