Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • El Mercat de Serraperera estrena consignes intel·ligents per recollir la compra
El Mercat de Serraperera estrena consignes intel·ligents per recollir la compra

El Mercat de Serraperera estrena consignes intel·ligents per recollir la compra

2 de novembre de 2023 a les 13:03

El Mercat de Serraperera estrena unes consignes intel·ligents per recollir la compra que prèviament s'hagi encarregat ja sigui en línia, per telèfon o presencialment. El Mercat de Serraperera s'uneix així al de les Fontetes, que disposa de consignes intel·ligents des del 2020.

El servei de consignes intel·ligents del Mercat de Serraperera ja ha començat a funcionar, és gratuït i permet fer l'encàrrec per telèfon, per internet o presencialment i recollir la compra a les consignes a l'hora que es vulgui ja que estan disponibles les 24 hores del dia. Per recollir la compra, la persona només caldrà que introdueixi el seu número de telèfon a la pantalla i automàticament s'obrirà la consigna o consignes corresponents. Hi ha consignes per conservar els aliments congelats, unes altres per a productes frescos i unes terceres de temperatura ambient. Si es produeix qualsevol canvi de temperatura o problema, les portes de les consignes afectades queden bloquejades garantint sempre la qualitat dels aliments i el servei tècnic queda avisat de forma automàtica per poder procedir a solucionar la incidència.

L'alcalde, Carlos Cordón, destaca que "aquest és un pas més en la modernització dels mercats" i afegeix que "és una actuació més de les que tenim previstes perquè volem encetar la reflexió sobre la reforma integral del mercat". 

La regidora de Comerç i Mercats, Cristina Padilla, el servei gratuït de consignes intel·ligents "és una nova oportunitat per atraure nous públics perquè facilita la compra, ja que aquesta es pot encarregar i recollir a qualsevol hora del dia".