Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • El MotorClub Cerdanyola tornarà reunir més d’un centenar de vehicles clàssics al...
El MotorClub Cerdanyola tornarà reunir més d’un centenar de vehicles clàssics al Turonet Els vehicles clàssics tornen al Turonet (Foto Motor Club Cerdanyola)

El MotorClub Cerdanyola tornarà reunir més d’un centenar de vehicles clàssics al Turonet

7 de novembre de 2023 a les 10:08

El MotorClub Cerdanyola organitza una nova edició del "Cerdanyola Street Motor Show i Motofest" coincidint amb les Festes de Sant Martí. La concentració de vehicles clàssics i històrics -tant en quatre com en dues rodes- es farà durant tot el matí de diumenge, 12 de novembre, al parc del Turonet. La Ruta de regularitat, seguint els límits de velocitat i normes de circulació, es farà a partir de les 11.30 hores.

La concentració al Turonet, que començarà a les 9 hores, tindrà el seu punt culminant en la ruta de regularitat que realitzaran els vehicles per diferents barris de la ciutat a partir de les 11.30 hores. Aquesta ruta, on està prevista la participació de 25 vehicles, té una longitud d'uns 30 quilòmetres, 20 d'ells cronometrats, i des de l'organització consideren que és el moment més espectacular de l'esdeveniment.

Una de les característiques destacades de la Ruta de regularitat és que cap vehicle participant pot superar el límit de velocitat permès en cadascun dels trams, a partir de la zona del PTV. El MotorClub ha calculat el temps de circulació amb aquests límits de velocitat i també el d'espera en semàfors o altres senyals o dificultats del recorregut i si el temps de realització de la ruta és inferior, el vehicle queda eliminat de la competició. 

La concentració, que s’allargarà fins a les 14 hores, comptarà també amb un espai de compravenda de recanvis i articles de col.lecció.

L'any passat un total de 137 cotxes i 20 motos van participar en aquesta activitat que enguany arriba a la seva 9a edició i en què es preveu una participació similar. Els vehicles poden ser històrics -amb més de 30 anys des de la seva matriculació- o clàssics -amb 25 anys d’antiguitat mínima-.