Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Cultura

  • Portada
  • Cultura
  • El Museu d'Art de Cerdanyola proposa el taller familiar 'Com sona l'estiu?'
El Museu d'Art de Cerdanyola proposa el taller familiar 'Com sona l'estiu?'

El Museu d'Art de Cerdanyola proposa el taller familiar 'Com sona l'estiu?'

24 de maig de 2023 a les 10:34

El diumenge 4 de juny, a les 11:30 h, el MAC oferirà el taller mensual com a cloenda de l’exposició Estiueig de Proximitat, 1850-1950.

Saps com podem imitar sons de la natura? I sons quotidians? Saps quines famílies d’instruments podem utilitzar i com es construeixen? Amb el taller Com sona l'estiu? que el MAC proposa pel primer diumenge de juny es podran respondre aquestes preguntes amb l’acompanyament de Pol Aumedes.

Artista polièdric i multidisciplinar, Aumedes proposa una activitat vinculada al paisatge sonor de l’exposició en la que es crea una composició amb l’ajuda d’instruments i d’una gravadora de son anomenada “loop station”.

“Estiueig de proximitat, 1850-1950” -premi a la millor exposició temporal del 2021 per l’Associació de Museòlegs de Catalunya (AMC)-, està concebuda a partir dels treballs de recerca del seu comissari Joaquim Maria Puigvert en l’àmbit de la salut i l’estiueig, i de la recerca realitzada en les col·leccions dels museus de la Xarxa de Museus Locals i els fons fotogràfics de la Xarxa d’Arxius Municipals.

Coproduïda per la Diputació de Barcelona i els museus d’Arenys de Mar i de la Nàutica del Masnou, presenta un àmbit específic dedicat a Cerdanyola del Vallès a través de la figura i obra de l’il·lustrador Valentí Castanys, paradigma de la colònia d’estiuejants de Cerdanyola dels anys vint i trenta del segle XX.

El taller està programat el diumenge 4 de juny a les 11:30 h. L'activitat és gratuïta i està adreçada a tots els públics, especialment al familiar.

Les places són limitades i és necessària la inscripció prèvia al Museu d'Art de Cerdanyola o al 935 914 130 (en horari del museu, de dimarts a dissabte de 17h a 20h, diumenges i festius d’11h a 14h.