Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Economia

  • Portada
  • Economia
  • El Parc de Recerca de la UAB inicia el cicle de trobades ‘Brunchs d’innovació hu...
El Parc de Recerca de la UAB inicia el cicle de trobades ‘Brunchs d’innovació hub b30’

El Parc de Recerca de la UAB inicia el cicle de trobades ‘Brunchs d’innovació hub b30’

8 d'abril de 2022 a les 10:55

La primera sessió se centrarà en la reutilització i reciclatge de bateries de vehicles elèctrics i tindrà lloc el 22 d’abril.

La primera sessió se centrarà en la reutilització i reciclatge de bateries de vehicles elèctrics i tindrà lloc el 22 d’abril

El Parc de Recerca de la Universitat Autònoma de Barcelona amb la col·laboració d’Eurecat ha organitzat els Brunchs d’innovació hub b30 un cicle de trobades mensuals dedicades a línies d’innovació en camps específics com la seguretat, la salut, l’eficiència, la sostenibilitat, la mobilitat o la comunicació.

La primera trobada tindrà lloc el 22 d’abril, a les 12h, a la Sala polivalent de l’Edifici Eureka del Parc de Recerca UAB i en ella es debatran les tendències, oportunitats i reptes clau en la indústria de la reutilització i reciclatge de bateries de vehicles elèctrics, com: 

-Preocupació de costos: Fluctuacions en els preus dels materials per a la producció de bateries

-Diferents dissenys i química de bateries

-Recollida i transport

-Preocupacions mediambientals i tecnològiques

Els ponents d’aquest primer dinar-col·loqui seran Alberto Gómez, Technology Transfer & Project Manager a Eurecat e-Mobility & Energy Storage; Gabriela Benveniste, Project Engineer a IREC i Baltasar López, CEO de Millor Battery. I la moderació anirà a càrrec de Lluc Canal, Professor Lector Serra Húnter de la UPC.

Les trobades, adreçada a empreses i entitats localitzades als municipis de l’eix de la B30, s’articularan al voltant d’un cas d’innovació en una organització amb el centre de recerca o tecnològic que ha contribuït al desenvolupament d’aquella innovació. Però també protagonitzaran cada sessió altres organitzacions amb projectes de negoci complementaris, i altres institucions que valoritzen coneixements. Per participar cal realitzar la inscripció prèviament.

Les trobades Brunchs d’innovació hub b30 s’organitzen en el marc del FEDER Catalunya 2014-2020 de projectes de les unitats de valorització i transferència de coneixement de les universitats adreçades a millorar la interacció amb el sector productiu.