Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Esports

  • Portada
  • Esports
  • El Parc Guiera es projecta com un equipament esportiu, però també social

El Parc Guiera es projecta com un equipament esportiu, però també social

18 de març de 2002 a les 0:00

Els responsables de les diferents administracions que van presidir l'acte de col.locació de la primera pedra del Parc Guiera destaquen el doble objectiu, social i esportiu, que persegueix el projecte. Les instal.lacions s'utilitzaran tant per activitats esportives, per ser la seu de la Federació Catalana d'Handbol, com pel seu ús lúdic i popular.
L'alcaldessa de Cerdanyola, Cristina Real, remarca que el projecte ""vol donar resposta a les necessitats socials i no únicament esportives"" i assegura que suposa una experiència pionera que altres federacions volen imitar ja que la Federació Catalana de Futbol veu ""amb bons ulls la seva ubicació"" als terrenys del Centre Direccional.
En aquest sentit, el president de la Federació Catalana d'Handbol, Jaume Conejero, comenta que les instal.lacions volen donar l'oportunitat als cerdanyolencs que ""els temps de lleure que pugueu dedicar-vos sigui el millor"".
Aquesta voluntat de millora de la qualitat del lleure també la comparteix el secretari general d'Esports de la Generalitat, Josep Maldonado, manifesta que Catalunya ha de tenir ""bones escoles, hospitals, carreteres, equipaments esportius...serveis que donen qualitat de vida"".
La instal.lació de la Federació Catalana d'Handbol a Cerdanyola és una qüestió especialment destacada per les autoritats. El diputat de l'àrea d'Esports de la Diputació de Barcelona, Albert Batlle, manifesta que el Parc Guiera suposa un projecte de convivència entre una oferta esportiva pel conjunt de la ciutat i una ajuda ""a la tecnificació"" de l'esport de competició i destaca que Cerdanyola esdevé així ""una de les capitals catalanes de l'handbol"" com Terrassa ho és de l'hoquei herba, Sabadell de la natació o Badalona del bàsquet. També el president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, David Moner, assegura que el Parc Guiera suposarà una instal.lació emblemàtica pel món de l'handbol ja que serà ""la seva casa"".