Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

 • Portada
 • Societat
 • El Parc Taulí estrena una nova aplicació mòbil per a pacients i usuaris
El Parc Taulí estrena una nova aplicació mòbil per a pacients i usuaris Nova app del Parc Taulí (Cedida)

El Parc Taulí estrena una nova aplicació mòbil per a pacients i usuaris

14 de novembre de 2023 a les 8:19

El Parc Taulí ha llençat una nova aplicació mòbil per poder consultar i gestionar les visites i proves programades als diferents centres d’atenció de la Corporació Sanitària. L’app també inclou altres informacions d’interès com la ubicació dels espais i dels serveis; l’atenció urgent i temps d’espera a Urgències i les notícies d’actualitat del centre. L’app ja es pot descarregar des de la Play Store o l’Apple Store.

La nova aplicació del Parc Taulí té una part pública, amb informació general sobre el centre amb tres apartats:

 • Urgències:

Recomanacions per a l’atenció urgent.L’objectiu és orientar els usuaris sobre com actuar davant d’una urgència, aportant informació sobre el 061 i els Centres d’Urgència d’Atenció Primària.

Temps d’espera.Es mostren els temps d’espera a Urgències del Parc Taulí per als nivells de gravetat 4 i 5, organitzats per especialitats d’atenció.​​​​​​​

 • Vull anar a:​​​​​​​

Centres d’atenció.Es mostren els centres d’atenció del Parc Taulí, tant del recinte Taulí com de l’exterior, amb detall del contacte i dels serveis que ofereixen.

Mapa interactiu del recinte Taulí.Ofereix una experiència més interactiva i innovadora per moure’s pels diferents edificis del recinte Taulí i accedir al contacte i els serveis.​​​​​​​

 • Notícies:​​​​​​​ Recull de les notícies publicades a l’espai d’actualitat del Parc Taulí, permetent compartir-les per xarxes socials i aplicacions de missatgeria.

També existeix a l'aplicaciò una àrea privada amb les dades persones de cada persona. Per poder accedir a l’àrea privada, l’usuari haurà de donar-se d’alta presencialment a qualsevol taulell d’admissions dels centres d’atenció del Parc Taulí, presentant el DNI o la targeta sanitària. Amb l’usuari i contrasenya creats, l’app permetrà fer:

 • Consulta i gestió de cites. Es pot veure el detall de les cites, incloent-hi data i hora, servei, tipus de visita, i la ubicació interactiva, així com si hi ha preparacions prèvies si s’escau. També permet sol·licitar canvi o anul·lació de la cita.

 • Inclusió de fills i menors tutelats. Si es tenen fills menors de 16 anys i/o menors a càrrec teu, se'ls pot incloure en el moment de donar-se d’alta a l’àrea personal i així consultar i gestionar les seves cites.

 • Filtre de cites. Tant si es tenen persones tutelades com si no, totes les cites apareixeran ordenades per data, però també es podrà filtrar per decidir quines es volen veure, incloent-hi les cites ja realitzades.

 • Justificant d’assistència. Un cop fet la visita, en el mateix moment, ja es pot descarregar el justificant de visita i així evitar fer cues per sol·licitar-ho.

 • Notificacions. Es rebrà una notificació quan es programi o es modifiqui una visita i també recordatoris de visita.

Aquesta aplicació és un projecte desenvolupat internament, fruit de la col·laboració amb els departaments d’Organització Digital i Comunicació i Multimèdia de la institució i que vol millorar l’accés de les persones al centre sanitari i la comunicació.