Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • El Parlament rebutja una proposta d'ICV contra el projecte del camp de golf
El Parlament rebutja una proposta d'ICV contra el projecte del camp de golf

El Parlament rebutja una proposta d'ICV contra el projecte del camp de golf

7 de març de 2002 a les 0:00

El Parlament de Catalunya ha rebutjat una proposició no de llei presentada pel grup d'Iniciativa per Catalunya Verds (ICV) contra el projecte de camp de golf a les finques de Can Codina i Can Canaletes que reclamava que la Generalitat no doni el permís per a la construcció de l'equipament. Des d'ICV, la seva diputada Beth Font indica que el projecte suposa una greu agressió ambiental al Parc de Collserola i remarca que Convergència i Unió (CiU), Partit dels Socialistes (PSC) i Partit Popular (PP) han rebutjat la proposta ""amb la justificació"" que s'ha d'esperar als informes que ha d'elaborar el departament de Medi Ambient de la Generalitat i, per tant, ""no toca"" que el Consell Executiu doni el permís de construcció. Font afegeix que es desconeix quan es realitzaran aquests informes.
La proposició no de llei també reclamava la protecció de l'espai natural i que la masia de Can Codina i l'església de Santa Maria de Les Feixes es destinin a activitats culturals, fet que també es va rebutjar tot i que el PSC es va abstenir.
Font mostra desconcert davant la posició de CiU sobre els camps de golf. La diputada d'ICV assegura que el Parlament va acordar la presentació d'un Pla Director de Camps de Golf per part de la Generalitat -que comptava amb l'oposició d'ICV-, però al debat parlamentari d'ahir el grup de CiU va manifestar que el pla no estava aprovat.