Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • El PAS afirma que no pactarà amb ningú i que treballarà per un canvi radical
El PAS afirma que no pactarà amb ningú i que treballarà per un canvi radical

El PAS afirma que no pactarà amb ningú i que treballarà per un canvi radical

11 de juny de 2003 a les 0:00

El col.lectiu Participació Activa i Social (PAS) ha fet públic un comunicat en què s'afirma que la formació, que aconseguia un regidor a l'Ajuntament de Cerdanyola en les eleccions municipals del 25 de maig, no pactarà amb cap força política per formar el nou govern consistorial.

El col.lectiu assembleari assegura que "les componendes" per formar el govern municipal no són "motiu especial de la nostra atenció" i que la formació de l'equip de govern "no passa per nosaltres i diem públicament que no formarem part de cap pacte".

Els integrants del PAS remarquen que des de l'Ajuntament treballaran "per un canvi radical en les formes de fer política" a Cerdanyola amb una posició independent que "no ha de demanar permís a instàncies partidàries superiors ni estar pendents de pactes aliens" a la realitat de la nostra ciutat.

El col.lectiu vol desenvolupar un programa per transformar la realitat de Cerdanyola en un "sentit progressista, just i igualitari" i de manera conjunta entre les persones, entitats i moviments socials que col.laborin amb el PAS "des de la nostra regidoria i des del carrer".

El PAS fa un agraïment exprés a tots els votants que van recolzar la seva candidatura en els primers comicis locals en què es van presentar, les passades eleccions municipals.