Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • El PAS, l'única força que no fa inici de campanya, confia en tenir representació
El PAS, l'única força que no fa inici de campanya, confia en tenir representació

El PAS, l'única força que no fa inici de campanya, confia en tenir representació

9 de maig de 2003 a les 0:00

Participació Activa i Social (PAS) va ser l’única candidatura que es presentarà a les eleccions municipals de Cerdanyola que no va realitzar cap activitat especial d’inici de campanya ni va realitzar la tradicional enganxada de cartells. El col.lectiu, en canvi, si que va presentar el seu programa d’urbanisme a les últimes hores de precampanya i davant l’oficina d’informació dels habitatges d’Uralita, a la carretera de Barcelona.

Carles Arroyo, cap de llista del PAS, destaca que per aquesta col.lectiu l’inici oficial de campanya "no suposa el començament de res, perquè nosaltres no demanem el vot, sinó la implicació de la gent" i per això destaca que no es feia "cap numeret d’enganxada de cartells".

Arroyo indica que el PAS té confiança en assolir representació al Consistori de Cerdanyola però remarca que "aquesta no és una prioritat i tant si en tren 1, 4 o cap, nosaltres continuarem el dia 26". El cap de llista del PAS manifesta que un regidor només és "una eina més de transformació de la societat" i manifesta la seva esperança que hi hagi molta participació a les pròximes eleccions donat que el vot abstencionista dels passats comicis locals és un vot "que molt bé pot ser ara pel PAS".

La formació realitzava un acte de presentació de programa d’Urbanisme però també de protesta ahir a les 20 hores davant l’oficina d’informació dels habitatges d’Uralita amb la col.locació d’una pancarta contrària al que consideren un model de ciutat promocionat per Ajuntament, Generalitat i constructors que "no és sostenible i que segueix l’exemple de Sant Cugat", segons indica Arroyo. El cap de llista assegura que aquesta situació és la que "obliga a marxar de Cerdanyola als joves que no poden accedir a uns habitatges massa cars" i planteja propostes com la de la creació d’un Patronat Municipal de l’Habitage o la realització de pressions per part de l’Ajuntament als propietaris de pisos buits que permetin posar al mercat aquests habitatges a preus assequibles "i evitar així moltes construccions i l’ocupació de més territori".

Des del PAS es mostren absolutament contraris al projecte del Centre Direccional i reclamen la seva retirada i "no una moratòria que obri les portes als pactes" i a que es modifiqui però no desaparegui.