Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

  • Portada
  • Societat
  • El PEM Guiera ofereix un Casal d’Estiu per a infants i joves
El PEM Guiera ofereix un Casal d’Estiu per a infants i joves

El PEM Guiera ofereix un Casal d’Estiu per a infants i joves

2 de maig de 2023 a les 9:04

Obertes les preinscripcions per al Casal d’Estiu PMWarts que organitza el Parc Esportiu Municipal Guiera del 26 de juny al 28 de juliol i del 28 d’agost a l’1 de setembre.

Les preinscripcions s’hauran de tramitar preferiblement de forma telemàtica al web de l’equipament. Caldrà descarregar el formulari, omplir-lo i enviar-lo al correu pemguiera@llopgestio.cat També es pot lliurar el formulari acompanyat de la documentació necessària presencialment a la recepció del centre.

El Casal d’Estiu del PEM Guiera se celebrarà del 26 de juny al 28 de juliol i del 28 d’agost a l’1 de setembre. Els torns seran setmanals i es podrà escollir torn de matí (de 9 a 13 h) o tot el dia (de 9 a 13 h i de 14:30 a 17 h). A més també es podrà contractar dinar (de 13 a 14:30 h) i acollida (de 8 a 9 h i/o de 17 a 18 h). Els preus varien en funció dels serveis i els fills/es de les persones abonades al PEM Guiera disposen de descomptes.

Aquest any, el PEM Guiera proposa un casal divertit i educatiu i les activitats giraran entorn la temàtica de la màgia. Els infants i joves que participin en el casal es distribuiran en grups segons l’edat: menuts (de P3 a P5), Infantil (de 1r a 5è de primària) i júniors ( de 6è de primària a 4t d’ESO).

El 5 de juny es farà pública la llista d’infants admesos i la formalització de la inscripció s’haurà de tramitar entre el 6 i el 16 de juny a les oficines del PEM Guiera.