Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Societat

El Pla d’Asfaltat continua millorant els carrers

El Pla d’Asfaltat continua millorant els carrers

19 de gener de 2023 a les 10:30

Els treballs segueixen avançant a diferents carrers de la ciutat i durant aquest cap de setmana s’actuarà al carrer de Lluís Companys

El Pla d'Asfaltat de la ciutat s'ha planificat en el marc de la campanya 'Millorem els carrers. Millorem Cerdanyola'. La primera fase del pla es va fer el 2021 i, d’entre tots els carrers que presentaven deficiències es va fer una primera selecció de 13 d'aquests. Posteriorment, a finals de l’any 2022, en l’inici de la segona fase, es van projectar les actuacions a executar a 17 carrers més per continuar millorant la seguretat viària i l’espai públic de la ciutat.

La segona fase d’aquest Pla va començar al desembre amb treballs de millora al ptge. Pollancres, al ptge. Doña Amèlia (al tram entre av. de la Flor de Maig i carrer de Víctor Català) i al carrer Santa Rosa, al tram entre av. de Guiera i av. de la Flor de Maig (sentit centre).

Al gener es van reprendre els treballs amb l’asfaltat de la ronda de Serraparera, el carrer de Santa Rosa (sentit Parc Tecnològic del Vallès) i el passeig d'Horta.

Aquesta setmana continuen els treballs a:

  • Entre dilluns 16 i dijous 19 de gener s’asfaltarà la ronda de Cerdanyola, al tram entre plaça de l'Estatut i carrer de la Pineda.
  • Entre dimecres 18 i dissabte 21 de gener, es farà el passeig de Cordelles, al tram entre carrer de Santa Marcel·lina i carrer del Francolí

En els dies indicats es farà un tall de circulació i estarà prohibit l'aparcament al carrer mentre durin els treballs. Es realitzaran els treballs d'obra de manera que es pugui circular durant la nit, no obstant, l'aparcament restarà prohibit fins la finalització de l'obra al carrer.

Aquest cap de setmana, dissabte 21 i diumenge 22 de gener, també es preveu realitzar obres d'asfaltat al carrer de Lluís Companys, en el tram entre carrer d'Altimira i plaça de Marconi.

A causa de les obres d'aquest carrer, es prohibirà l'aparcament des de divendres 20 de gener a les18h fins dilluns 23 a les 15h. 

El divendres no es veurà afectada la circulació, dissabte i diumenge es farà el tall de circulació total i dilluns s'adequarà de tal manera que es pugui circular per un carril. 

Cal recordar que no serà possible la sortida de vehicles de l'aparcament públic soterrat de la plaça Abat Oliba, durant aquest dissabte i diumenge en horari de 7h a 20h. L'aparcament estarà senyalitzat convenientment, d'igual manera que tots els guals d'aparcaments residencials que n'estiguin afectats. Fora d'aquest horari s'adequarà per a que es pugui circular. 

Després de les actuacions previstes durant aquesta setmana, restaran pendent els asfaltats dels següents carrers per completar la segona fase del Pla (dates pendents de concretar):

  • Carrer de Santa Anna entre c. de la Clota  i carrer de l'Or.
  • Avinguda del Parc Tecnològic (Pont) entre pl. d'Europa i final del pont.
  • Plaça d'Europa
  • Carrer de les Canàries entre c.. de Londres i ronda de Serraparera.
  • Carrer de Lluís Companys entre c. de la Indústria i pl. de Marconi.
  • Ronda de Serraparera (sentit Clota) entre l'av. de l'Argentina i la ronda de Serraparera, 7