Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Cerdanyola Ràdio - 105.3 FM

Escoltar en directe

Política

  • Portada
  • Política
  • El Ple de desembre vota l’adjudicació del contracte del servei de manteniment d’...
El Ple de desembre vota l’adjudicació del contracte del servei de manteniment d’arbrat, places i espais verds municipals Ajuntament de Cerdanyola

El Ple de desembre vota l’adjudicació del contracte del servei de manteniment d’arbrat, places i espais verds municipals

20 de desembre de 2022 a les 11:00

El Ple ordinari de desembre abordarà aquesta tarda l’aprovació de l’adjudicació del contracte del servei de manteniment d’arbrat, places i espais verds municipals; i l’adhesió al Pacte d’Alcaldes pel Clima i l’Energia Sostenible. No faltarà l’habitual bateria de reconeixements d’obligacions.

Audios

20-12-2022 Entrevista Carlos Cordón

L’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, es mostra confiat en “poder aprovar un tema molt esperat i en el qual es ve treballar des de fa un any com és l’adjudicació del nou contracte del servei de manteniment d’arbrat, places i espais verds municipals”. Un nou contracte que “millora substancialment la dotació econòmica de l’anterior, amb mig milió més l’any, per poder incorporar totes les zones del municipi i fer un salt de qualitat històric”.

El Ple votarà l’adhesió al Pacte d’Alcaldes pel Clima i l’Energia Sostenible, iniciativa de la Comissió Europea per adoptar el compromís de reduir els gasos d’efecte hivernacle en més del 55 per cent per a l’any 2030 mitjançant la millora de l’eficiència energètica i un major ús de fonts d’energia renovables. Cordón explica que “aquest pacte actualitza el signat el 2008, gràcies al qual es van emprendre actuacions com la substitució de lluminàries, climatització d’espais municipals o pacificació de carrers que han de continuar i millorar”.

El Ple votarà gairebé una trentena de punts de reconeixements d’obligacions, als que es sumaran uns quants més per via d’urgència perquè puguin cobrar els proveïdors abans d’acabar l’any. Carlos Cordón ha avançat també que “el govern ha decidit prorrogar el pressupost de 2022 al 2023 per considerar-ho la millor opció davant la incertesa provocada per les conseqüències de la pandèmia i de la guerra a Ucraïna”.

En l’apartat de mocions hi ha una presentada pel PSC, ERC, Guanyem, ECP i JxC per impulsar l’ús del català a Cerdanyola i una altra d’ERC, Ciutadans i JxC per a l’equiparació salarial i millora de les condicions laborals de la Policia Local de Cerdanyola.

El Ple ordinari de desembre es celebra avui dimarts 20 de desembre, a partir de les 18 hores. A les 17.45 hores hi haurà l’Audiència Ciutadana. Les dues sessions es podran seguir en directe pel canal YouTube de l’Ajuntament de Cerdanyola.